Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is tapasztaljátok ezeket meleg fiúk? (hosszú lent) 19/f
Ha szépnek tartok egy lányt,miért vagyok zavarban a közelében,a számomra vonzó pasi előtt pedig kevésbé,szinte alig?Tehát a lényeg,hogy zavarban vagyok ha pl egy lány az ölembe ül,ad egy puszit,vagy ha melltartóban van(bikini),nem birok a szemébe nézni,és ha mondjuk szép,ösztönösen a fenekét is megnézem,de szexuálisan nem jövök izgalomba,de egyszerűen vonz,hogy oda nézzek és pl koncentrálnom kell, hogy a szemébe nézzek, és ne a melleit bámuljam..vagy hiába van ott a számomra ideális 10/10 pasi, ha kér valamit és egyidőben kér a lány,őt a srác elé helyezem ,hogy jajj szegény lány a pasi meg oldja meg ha akarja,vagy, ha rám dől egy lány,hogy úristen,mivan ha hangosan veszem a levegőt,mocorgok nem bir pihenni meg ilyenek.Egy lány előtt nem is merek pl büfögni,vagy pukizni,egy számomra vonzó fiú előtt sokkal előbb mernék ilyet tenni..vagy ha egy csapat lány áll a metrónál rájuk se merek nagyon nézni,nehogy “megbámuljam” őket..fiúkat simán és nem nagyon érdekel a véleményük csak egy kicsit ,viszont a lányoké.....
Ha együtt alszok pl egy pasival, és én vagyok a ‘nagykifli’ és ’átkarolom akkor a f.rkam nem félek a fenekéhez nyomni,hiába áll fel,ha megteszem,még érdekel is vajon mit gondolhat..,viszont,ha egy lánnyal aludnék nem merem átkarolni nehogy hozzáérjek a melléhez és zavarja,vagy nehogy megérezze a fenekénél a f.rkam és egyből parázok,hogy mit gondolhat..meg ilyenek
Meleg fiúk veletek is előfordulnak ilyen,vagy ezekhez hasonló helyzetekben,hogy zavarban vagytok a lányok előtt?miért lehet ez?Mi az amitől ti is zavarba jönnétek?
Azt nem tudom megmondani, hogy miért jössz zavarba. De szerintem azért mernél egy fiú előtt előbb büfizni, stb. és azért nem félsz ha feláll a farkad, ha velük alszol, mert magadból kiindulva már sejted a másik srác határait. A lányoknál meg ugye azért nem mered, mert ott nincs kiindulási alapod,mert fiú vagy (szokták is mondani, hogy mindenki magából indul ki)
Amúgy ez egy teljesen személyes vélemény.
20/f
Értem,lehet benne kis igazság..
Ti is “megnézitek” így a lányokat,vagy feszültebbek vagytok elöttük?
Igaz én nem vagyok meleg , nincs is olyan ismerősöm , de ebből amit leírtál nekem te inkább biszexnek tűnsz ... bár ezt te tudhatod .
De ez ahogy írod : megnézed a fenekét stb .. hát szerintem kevés meleg nézegeti lányok fenekét , inkább a srácokét.
Meg ezis , hogy zavarban vagy.. hát szerintem az ember hacsak ül vagy beszél valakihez , csak akkor lehet zavarban ha az illetőt potenciális partnernek találja.
Szóval picit fura.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!