Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszú távon ti hogyan titkoljátok el otthon, hogy melegek vagytok?
30 évesen pl.
Nekem sosem fogadnák el sajnos, külföldre költözöm. De nem tudom ez elég lesz-e.
Álbarátnőt érdemes bevetni?
A saját anyám se tudja, de ez így van jól!
Biszexuális vagyok! Van feleségem, gyerekeim is, és senki nem sejt semmit!
40/F/Bi/Bpi
De Te bi vagy, nem meleg...
Az azért nem ugyanaz.
Nem érdemes eltitkolni, rengeteg belső feszültséget, frusztrációt okoz, párkapcsolati képtelenséget, örömtelen életet.
Mondd el, vállald a következményeket, bármi is lesz az. Ha nem fogadnak el, őket minősíti, nem téged.
Mondd el nekik.
Utána később úgysem kerül szóba, nem erről fog szólni az élet otthon.
De legalább tudják és neked sem kell titkolózni.
De leginkább mérlegelj, hogy érdemes-e tudniuk. Hogyan fogadnák? Lehet jobb ha nem tudják. Ezt viszont te látod, hogy jól fogadnák vagy sem.
Nekem családom tudja és egyáltalán nem jön szóba. Nem érdekli őket. Boldog vagyok. Ők is. Ennyi.
Viszont mamám nagyon konzervatív, így ő nem fogja megtudni. A család is így gondolja, hogy jobb ez így neki.
28f
Amíg Te magad sem tudod elfogadni addig hiába várod el a szüleidtől. A problémáid elől meg menekülhetsz külföldre de mennek veled azok is.
Én is azt hittem, hogy soha sem fogják megérteni. Ezért titkolóztam 30+ évig. De nem lehet ezt csinálni örökké...
A környezet nem mindegy. Tudni kell, kinek lehet elmondani.
Anyám pl. nem tudja, nem is sejti.
A mostani páromnak nem hozom elő, mert nem lehet.
Az előtte lévő két exem megtudta -illetve bevallottam nekik-, és elfogadták, sőt, izgatta őket a dolog. Ebből az egyik ex kíváncsi volt két pasi együttlétére, a másik pedig tevőlegesen is beszállt.
Igaz, ahogy kiviláglik, én bi vagyok, nehezebb a helyzetem.
Az álbarátnő nem megoldás. Sokkal jobb megoldás a te esetedben -szerintem- a "munka mellett nem fér bele a magánéletembe" és hasonló frázisok, ha a család nem elfogadó, sőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!