Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kellemetlen ha barátnőm leszop?
Valamiért kicsit megalázónak tartom egy nő leszopatását, azt ha egy farkat szop.
Én pedig nem akarom őt megalázni.
Remélem eddig ez érthető.
Élvezem ahogy szopik és jól is áll a szájában.
De mintha lelkiismeretfurdalásom lenne amiatt hogy szopatom.
Ezért próbálom a lehető legjobban viszonozni ezt neki és bármikor egy szóra élvezésig nyalom őt.
Szívesen nyalom, de nem várom el azt hogy leszopjon.Nyalnám őt anélkül is.
Hogy szüntessem meg ezt a kellemetlen érzést és hagyjam szopni?
Nekem sosem volt kellemetlen még, ha egy lány leszopott 😉
Hidd el, sok nő még fel is izgul a szopástol!
Hidd el a nők imádnak szopni, nincs ennél jobb érzés. Én nagyon nedves leszek közben és már alig várom, hogy a rácsúszhassak a párom farkára. Nagyon jó érzés így a csúcsra is eljuttatni. Imádom látni, ahogy megfeszül a teste, ahogy hangosan élvez a számtól. Jó érzés az is, ha megérzem a spermát a számba, jó érzés lenyelni.
Nincs ebben megalázás, hidd el ugyanúgy jó nekünk is. De az aggályod ronthatja az élményt…. Én sem szopnék szívesen úgy férfit, hogy az közben rosszul, kínosan érzi magát. Engedd el magad, élvezd a forró száját, a forró nyelvét… 😉
#9: "Jó érzés az is, ha megérzem a spermát a számba, jó érzés lenyelni. ... Engedd el magad, élvezd a forró száját, a forró nyelvét… 😉"
Jaaa aztán meg mehet a nyelves csók és visszakapja, amit kiadott! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!