Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, nektek mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, nektek mennyire számít a p.nci kinézete szex közben?

Figyelt kérdés

Ugye amik esztétikusak azok a kicsi kisajkak, de mi van, ha a lánynak nagyobb, husisabb, és kilóg? Illúzióromboló szex közben meglátni? Vagy egy ilyen is lehet izgató?

(Én eddig tudatosan takartam bár az ujjával biztos érezte a pasim, de tegnap direkt olyan pózban szexeltünk, hogy lássa is hogy "mi történik". Azóta ezen kattogok :( )

2021. júl. 14. 11:34
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Orálnál épp több játékosságot enged a saláta punci. Márcsak ezért is az ilyen a kedvencem.
2021. júl. 14. 15:03
 22/25 anonim ***** válasza:
34%
Persze hogy számít! Aki mást mond az hazudik vagy így akar a puncid közelébe férkőzni! Ezt így látatlanban nem lehet megmondani. Én is a kicsit, az alul nem is létező kisajkakat kedvelem, találtam is ilyet, a haverom meg esküszik a nagyra, de basszameg ő mindjárt 40 és még szűz.
2021. júl. 14. 21:02
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Mindegyiknek megvan a varazsa.
2021. júl. 14. 21:14
 24/25 anonim ***** válasza:
Mindegyikben más a szép. Ettől függetlenül lesz amelyik jobban tetszik, mint egyik s másik. Átlagosabb, vagy csúnyácskább lány esetében sokat dob, ha egy szép punetti van alatta.
2021. júl. 16. 02:43
 25/25 anonim ***** válasza:
Legyen ápolt, és a gazdája is. Legyen szép teste és arca. A punci kinézete annyira nem lényeges, ha szűk az előny csak. Nem a kinézetével szexelek. :D
2021. szept. 16. 14:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!