Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nektek mennyire számít a p.nci kinézete szex közben?
Ugye amik esztétikusak azok a kicsi kisajkak, de mi van, ha a lánynak nagyobb, husisabb, és kilóg? Illúzióromboló szex közben meglátni? Vagy egy ilyen is lehet izgató?
(Én eddig tudatosan takartam bár az ujjával biztos érezte a pasim, de tegnap direkt olyan pózban szexeltünk, hogy lássa is hogy "mi történik". Azóta ezen kattogok :( )
Én alapvetően a salátás puncit szeretem jobban, de eddig az élet kb. csak babapuncikat dobott elém. Most nemrég összejöttem egy lánnyal, mikor lekerült a bugyi, azt hittem, rosszul látok, olyan húsos puncija van, kurvára felizgat, reggeltől estig nyalnám. Imádom nézni, ahogy a farkam ki-bejár a salátában. Nem tudok másra gondolni. Már ettől erekcióm lett, hogy ezt a választ leírtam.
Szóval, végre kegyes volt az élet és megajándékozott egy salátapuncis lánnyal.
Ne izgulj, a legtöbb férfi számára mindegy, milyen puncid van. Nyilván a kisebbség én vagyok, aki kifejezetten a salátást szereti, de mint mondtam, a legtöbb férfinak mindegy, a hangos kisebbség pedig, aki a babapuncit élteti.
A punciban csak ez érdekel: legyen tiszta, ápolt és a "gazdájával" szeressük egymást. A kinézet nem számít.
25F
Engem nagyon is érdekel, hogy milyen a formája, kinézete.
Kifejezetten a husisabb, salátapuncik jönnek be, ami jó rojtos.
A babapuncik kicsit sem izgatnak, azok olyan unalmasak. A salátásat nyalni is jobb.
25/F
Közben nem, úgy se nagyon látom, max orálnál.
Elején látni izgató ha szép
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!