Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, nektek mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, nektek mennyire számít a p.nci kinézete szex közben?

Figyelt kérdés

Ugye amik esztétikusak azok a kicsi kisajkak, de mi van, ha a lánynak nagyobb, husisabb, és kilóg? Illúzióromboló szex közben meglátni? Vagy egy ilyen is lehet izgató?

(Én eddig tudatosan takartam bár az ujjával biztos érezte a pasim, de tegnap direkt olyan pózban szexeltünk, hogy lássa is hogy "mi történik". Azóta ezen kattogok :( )

2021. júl. 14. 11:34
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Az összes punci gyönyörű ha olyan csajhoz tartozik aki amúgy tetszik az adott pasinak.
2021. júl. 14. 12:32
 12/25 anonim ***** válasza:

Én alapvetően a salátás puncit szeretem jobban, de eddig az élet kb. csak babapuncikat dobott elém. Most nemrég összejöttem egy lánnyal, mikor lekerült a bugyi, azt hittem, rosszul látok, olyan húsos puncija van, kurvára felizgat, reggeltől estig nyalnám. Imádom nézni, ahogy a farkam ki-bejár a salátában. Nem tudok másra gondolni. Már ettől erekcióm lett, hogy ezt a választ leírtam.

Szóval, végre kegyes volt az élet és megajándékozott egy salátapuncis lánnyal.

Ne izgulj, a legtöbb férfi számára mindegy, milyen puncid van. Nyilván a kisebbség én vagyok, aki kifejezetten a salátást szereti, de mint mondtam, a legtöbb férfinak mindegy, a hangos kisebbség pedig, aki a babapuncit élteti.

2021. júl. 14. 13:00
 13/25 anonim ***** válasza:
Ha már eljutunk a szexig, nem igazán számít a pina kinézete, de tény hogy nem minden punci szép. Persze nyilván amíg fiatal vagy és vonzó nem a picsád kinézete lesz a mérvadó, hanem amit benne megél az ember. Ne agyalj ezen, hanem inkább okozz maradandó pillanatokat vele.
2021. júl. 14. 13:00
 14/25 anonim ***** válasza:

A punciban csak ez érdekel: legyen tiszta, ápolt és a "gazdájával" szeressük egymást. A kinézet nem számít.

25F

2021. júl. 14. 13:21
 15/25 anonim ***** válasza:
Sem a punci, sem a cici kinézete nem érdekel, ha eljutunk odáig, hogy ezeket láthassam és érezhessem. F
2021. júl. 14. 13:33
 16/25 anonim ***** válasza:
43%

Engem nagyon is érdekel, hogy milyen a formája, kinézete.

Kifejezetten a husisabb, salátapuncik jönnek be, ami jó rojtos.

A babapuncik kicsit sem izgatnak, azok olyan unalmasak. A salátásat nyalni is jobb.

25/F

2021. júl. 14. 13:37
 17/25 anonim ***** válasza:
46%
Nyugodtan pontozzatok le, de nekem számít. Nem vagyok rászorulva, hogy nekem aztán mindegy csak lyuk legyen. Sok nővel voltam és jobban fel tud izgatni, hogy ha egy szép esztétikus puncit dughatok meg nyalhatok. Az eddigi partnereim közül eltérő volt a választék és nyilván nem az alapján választottam..de a szex minőségén némileg meglátszott :)
2021. júl. 14. 13:41
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Sok férfi megnézi a puncit, de a nagy kisajkak azok szépek, és izgatóak.
2021. júl. 14. 14:21
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nem számít de ápolt legyen
2021. júl. 14. 14:31
 20/25 moozygoo ***** válasza:
100%

Közben nem, úgy se nagyon látom, max orálnál.

Elején látni izgató ha szép

2021. júl. 14. 14:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!