Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól érzem, hogy sokan (főleg férfiak) túlértékelik a külsőt, és valójában kevesebbet számít?
Nem azt mondom, hogy egyáltalán nem számít, DE...
Átlagosan jóképű, viszont elég sovány srácnak tartom magam, és elég sok ideig gondoltam azt, hogy azért nem tekintenek rám potenciális partnerként a lányok, mert jóképűbb, izmosabb férfit szeretnének. Viszont elkezdett fejlődni az önbizalmam, és észrevettem, hogy bizonyos szituációkban, mikor magabiztos, határozott vagyok, igen szép nők is felfigyelnek rám, és sikerül szemeznem, flörtölnöm, randiznom velük, akár tovább is eljutunk. Ha mégse lesz jó vége, akkor pedig akkor kezd el hanyatlani a kapcsolat, mikor megint előjönnek a lelki szarságaim. Szóval azt érzem, mivel szinte ugyanúgy nézek ki, mint pár éve, hogy mindvégig az önbizalmammal, a mentalitásommal és nem a külsőmmel volt az igazi gond. És gyakran látom, hogy nálam jobb pasik panaszkodnak arra, hogy nem kellenek a lányoknak. Én látom rosszul, vagy tényleg sokan ennyire félreértik, hogy mi a valódi gond?
Nem lehet, hogy te értesz félre valamit? Ha tetszel valakinek az észrevesz akkor is ha nem vagy magabiztos vagy a figyelemközéppontjában. Csak mivel férfi vagy neked kell kezdeményezned.
26/N
Így, ahogy írod.
Nőként nem egyszer átéltem, hogy adott pasi első ránézésre nem jött be. Aztán ahogy megismertem, beszélgettünk, azon kaptam magam, hogy nagyon is vonzódok hozzá. Jellemzően suliban, munkahelyen és baráti társaságban fordul elő, értelem szerűen ott futsz össze valakivel elég gyakran ahoz, hogy jobban megismerd.
Fordítva is volt rá példa. Ránézésre helyes, tipikus szépfiúról derült ki menet közben, hogy egy igazi szemétláda, furkálódó kolléga, és már a látványa is felbosszant. Mindenki utálja.
Jól érzed. Félreèrtés ne essék, nem mondom, hogy nem számít a külsō, de ott kezdōdik a gond, amikor valaki mindent a külsōvel akar magyarázni, s szerinte az az egyetlen tényezō, ami számítana az ismerkedésnél.
A magabiztosság mellett is sok más dolgot lehetne még sorolni, pl. mit sem ér az ember kinézete, ha “agyilag zokni”, vagy unalmas, érdektelen, hobbija sincs, nem kommunikatív, nincs humorérzéke, depis, céltalan, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!