Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nőknek számít, hogy lízingel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek számít, hogy lízingelt az autóm ?

Figyelt kérdés

Van egy lízingelt AMG mercedesem, Tinderen ki van rakva, lássák.

A csajszi elkezdett viccelődni, hogy biztos a banké az autó, nem az enyém. Nem válaszoltam semmit, Nem vettem komolyan, de számít ez, hogy kié ? . Ha lízingelt akkor az enyém, én ülök benne. Mit számít neki, hogy mennyi adósságom van? Haver által tudtam szerezni egy nagyon jó konstrukciót.

2020. júl. 17. 19:52
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Ha lízingeled az olyan mint ha apucié lenne, egy kategória
Ha lízingeled az a sajátod, megdolgoztál érte
23 szavazat
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
30%
Mi az, hogy lízingelt? :D
2020. júl. 17. 19:56
 2/18 anonim ***** válasza:
65%
Felmérte az anyagi helyzetedet. Kukázd a csajt.
2020. júl. 17. 19:56
 3/18 anonim ***** válasza:
52%
1 Részletre vett..Banki hiteles.
2020. júl. 17. 19:57
 4/18 anonim ***** válasza:
52%

Köszi szépen a választ. :)

2020. júl. 17. 19:57
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegy? Szerintem nem túlzok, ha azt mondom hogy itthon az 5-6M forint feletti autók 90%-án ilyen-olyan lízing konstrukció van. Egyébként is népsport a minél többnek akarunk látszani, ha 100 évre eladósodunk akkor is. A sorból nem lógsz ki. A képeken meg úgy is csak az AMG jelzés látszódik, a lízing szerződés nem.
2020. júl. 17. 20:11
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy milyen a szóban forgó autó, de én jobban szeretem az olyan embereket, akik addig nyújtózkodnak, ameddig a takarójuk ér. Luxus holmit hitelből... Hát, nem tudom. Persze azt sem, hogy mennyibe került a kocsid, hogy mennyi a kereseted, így nem ítélkezek. Inkább csak maradjunk annyiban, hogy ha feltűnően drága autód van, akkor ne csodálkozz, ha gazdagabbnak hisznek, mint vagy, meg azon se, ha olyan nők találnak meg, akiknek csak a pénz számít.
2020. júl. 17. 20:12
 7/18 anonim ***** válasza:
Én azt is leszarom, hogy van-e autód vagy sem. Magadnak csinálod. :D
2020. júl. 17. 20:32
 8/18 A kérdező kommentje:
Igazatok van, de lassan már úgy érzem a nőkkel való ismerkedést, mint ha egy bankkal kötnék szerződést. Tényleg a seggem alá is be akarnak nézni. És azt hinnétek jó autóval sok pénzzel könnyű csajozni, hát nem nagyon.
2020. júl. 17. 20:34
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Pontosítsunk, azokkal a nőkkel, akiket te nőnek tartasz. Mutatnál róluk egy képet, mindenki megmondaná, hogy ringyókra hajtasz.
2020. júl. 17. 20:38
 10/18 anonim ***** válasza:
47%

Azért az eléggé szánalmas, hogy leszavazzátok az 1. válaszomat, csak azért, mert nem tudtam, hogy mit jelent az a szó.

Hűha, most mi van, hogy nem tudtam? Ki fog törni a 4. világháború ezért?

2020. júl. 17. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!