Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek számít, hogy lízingelt az autóm ?
Van egy lízingelt AMG mercedesem, Tinderen ki van rakva, lássák.
A csajszi elkezdett viccelődni, hogy biztos a banké az autó, nem az enyém. Nem válaszoltam semmit, Nem vettem komolyan, de számít ez, hogy kié ? . Ha lízingelt akkor az enyém, én ülök benne. Mit számít neki, hogy mennyi adósságom van? Haver által tudtam szerezni egy nagyon jó konstrukciót.
Nem tudok a kérdésre válaszolni 😅 mármint, ha egy pasi kiteszi az autóját tinderen automatikusan balra húzom. Nem érdekel milyen autója van. Úgy érzem, hogy aki kiteszi az autóját az azzal akar megvenni, lefizetni egy-két körre.. ennél pedit többre tartom magam, meg jó esetben a férfiakat is, akikkel ismerkednék...
Amúgyis, ha jól alakul kettőnk között a dolog, akkor előbb vagy utóbb úgyis látni fogom az autóját (is), de nem a márka vagy a típus fog dönteni, hanem az, hogy amikor beülök nincs tele szeméttel, nem morzsás mindenhol, nincs dohányszag stb...
Az a fő gond hogy autóval akarsz csajozni, miközben az az autó nem is a tied hanem a kereskedésé akiktől bérled (lízing - tartós bérlet). Mi lesz ha nem lesz pénzed fizetni a lízinget. Azt mondod hogy “Bocsi drágám de ma a 17 villamossal megyünk randizni”?!
Ez kb. olyan mint amikor a pasik azokra a csúcs külsejű modellekre csorgatják a nyálukat, akiket a férfi magazinokban látnak (vagy egykor láttak) talpig Photoshoppal feljavítva.
29/N
13, már bocs de megdolgoztam érte miért ne lehetnék rá büszke ? Rejtsem el a garázsba? A nők persze kirakhatják a szilikon melleket meg a segget? Nem értem a logikát. Képeken nagyon is jól néz ki egy AMG merci élőben is, szégyelljem vagy mi? Nem ezzel akarlak megvenni, hanem nekem tetszik, ezért rakom ki.
15, igen de nem ez a lényeg, hogy kié, ez csak papír, haveré a cég aki adta a lízinget, nem fogják elvenni!
15 vagyok.
Engem nem feltétlen érdekel az autó, sok évet éltem külfödön igy tudom hogy ott megszokott dolog ez a lízing azok körében akiknek cégük van vagy olyan helyen dolgoznak ahol kapnak céges autót. Használati tárgy. AMG se hoz lázba, tudom mi az de nem érdekel.
Inkább teny hogy ki tudsz fizetni 50-100 ezer € egy autóra az anyagi helyzetedre ad következtetést, mig a lízingnél lehet hogy a valóságban rosszabb az anyagi helyzeted mint amit mutatsz. Ez olyan mintha megkérdezné hogy a rózsadombi lakóparki lakasod bérelt vagy saját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!