Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha Tinderen akkor is sok matchem van, ha nem írom ki a magasságom, az jónak számít? 195 cm/F
Mindig van bennem egy ilyen félelem, hogy csak azért tetszem egy lánynak, mert magas vagyok. 195 cm vagyok ugye. De most először nem írtam ki a Tinder profilomba a magasságom és így is nagyságrendileg ugyanolyan, viszonylag szerintem sok matchem van (napi pár). A képeim műtermi képek, nem állok semmi olyan tereptárgy mellett vagy ilyesmi, ahol szerintem beazonosítható lenne a magasságom.
Vagy nők, szerintetek így is látszódhat egy ember magassága?
Ha az egész tested rajta van a kepen, akkor szerintem saccolhato a magassagod. Az mindenkeppen, hogy nem vagy alacsony!
Tudom mirol beszelek, en is Tinderezek :)
L
Köszi az eddigi válaszokat!
1. Nem zavar, csak néha úgy érzem egy-egy lány nem belső értékek, tulajdonságok alapján akar velem lenni első sorban, hanem mert számára jól nézek ki.
3.
Nem kell mondani, én is tudom. Én is irigylem a két legjobb barátom, akik 184 és 188 cm magasak. Szerintem azzal még több lánynak lehet tetszeni, mint az én magasságommal. De azért én is szoktam tetszeni nőknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!