Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha Tinderen akkor is sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha Tinderen akkor is sok matchem van, ha nem írom ki a magasságom, az jónak számít? 195 cm/F

Figyelt kérdés

Mindig van bennem egy ilyen félelem, hogy csak azért tetszem egy lánynak, mert magas vagyok. 195 cm vagyok ugye. De most először nem írtam ki a Tinder profilomba a magasságom és így is nagyságrendileg ugyanolyan, viszonylag szerintem sok matchem van (napi pár). A képeim műtermi képek, nem állok semmi olyan tereptárgy mellett vagy ilyesmi, ahol szerintem beazonosítható lenne a magasságom.

Vagy nők, szerintetek így is látszódhat egy ember magassága?

2020. júl. 17. 15:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem látszik, hogy toronymagas vagy, de az igen hogy biztosan nem vagy alacsony. Hisz más az alkatod, hosszú a lábad a felsőtestedhez képest. Miért zavar, ha népszerű vagy a lányoknál a magassagod miatt?
2020. júl. 17. 15:43
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha az egész tested rajta van a kepen, akkor szerintem saccolhato a magassagod. Az mindenkeppen, hogy nem vagy alacsony!

Tudom mirol beszelek, en is Tinderezek :)

L

2020. júl. 17. 16:34
 3/6 anonim ***** válasza:
Én 168cm magas vagyok. Ha odaírod, hogy 195cm, egyből túl magasnak talállak. Azért az nem alapvetően igaz, hogy ha egy pasi magas, már nyert ügye van. Szerintem egy igazán férfias magasság az 180-185 körül van. 190 től már langaléta az ember. Egy metró megállóban simán kilóg egyetlenként a tömegből.
2020. júl. 17. 18:05
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat!

1. Nem zavar, csak néha úgy érzem egy-egy lány nem belső értékek, tulajdonságok alapján akar velem lenni első sorban, hanem mert számára jól nézek ki.

3.

Nem kell mondani, én is tudom. Én is irigylem a két legjobb barátom, akik 184 és 188 cm magasak. Szerintem azzal még több lánynak lehet tetszeni, mint az én magasságommal. De azért én is szoktam tetszeni nőknek.

2020. júl. 17. 18:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Sajnos a magasságot nem tudod befolyásolni ha magasra nőttél az van nem akarlak elkeseríteni de ha több lány beszél veled akkor nem csak a magasság miatt fiataloknál fontos, hogy a férfi jól nézzen ki büszkén menjen vele végig. Sajnos 25 év felet már jobban nézik a belső értékeket de ahoz csalódni kell 1 párat. "Nem vigasztalásnak szánom" de én 53 éves vagyok mégis a páromnak mondom de helyes ez a gyerek. Sajnos ez az átka, ha valaki jól néz ki.
2020. júl. 18. 13:46
 6/6 anonim válasza:
A lányok nem a magasságod nézik, (mint ahogy te sem) hanem az összképet. Szerintem fölösleges ezen aggódni.
2020. dec. 25. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!