Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/19 anonim válasza:
Nagyon! Néha be is szokott görcsölni a jobb vállam. Illetve látszik is hogy a jobb karom sokkal izmosabb mint a bal. ☺️ 😊 😅 😂 🤣 💪💪💪
12/19 anonim válasza:
Annyira hogy lusta vagyok hozzá
13/19 anonim válasza:
Ha nem csinalod viszonylag rendszeresen akkor izomlazad lesz masnap, olyan izmokat mozgat meg amit alapvrtoen keveset hasznalsz.
14/19 anonim válasza:
Néha azt hiszem kiugrik a szívem.
5-10 perc és végem van fizikailag.
Volt mikor 10 perc után annyira elfáradtam hogy abbahagytam pihenni és le is lankadtam.
Aztán 10 perc után folytattuk.
De jobban szeretem ha csaj lovagol, mert abban nem én fáradok el.
15/19 anonim válasza:
Nem is az hogy elfáradok, de 15-20 percnél már ömlik rólam a víz ebben a melegben. :D
16/19 anonim válasza:
14-es vagyok.
Azt elfelejtettem leírni hogy 32 éves férfi vagyok átlagos testalkattal.
17/19 anonim válasza:
Tud nagyon fárasztó is lenni. Egy igazán jól sikeredett menet. Van mikor csak pihegünk egymás mellett utána, de van, hogy meg sem kottyan.
18/19 anonim válasza:
Ha jól csinálod, beleadsz apait-anyait, akkor eléggé.
Írom ezt rendszeres futóként, bringásként.
19/19 fecsi válasza:
Kutatók szerint egy szeretkezés Kb 800 méter futással ér fel. Mondjuk akkor én körülbelül Tókiónál járok. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!