Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, hogy viszonyultok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, hogy viszonyultok a kövér nőkhöz, mennyire kívánatosak, ha ápoltak, sminkeltek?

Figyelt kérdés

Mondjuk ilyen 167 cm magas es 95 kg körüli nő.

Tudom arra gondoltok, hogy a 75 kiló is nagyon sok, de azért mert szerintem a 100 kilós nők azt hazudják hogy 75 kilósak és azért gondoljátok hogy pl a 75 sok.

A 75 kilós meg azt hazudja hogy 59 kiló.

Emiatt ti férfiak nem kaptok soha valós képet egy nő súlyáról ….

tegnapelőtt 22:21
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
A kiló maga mint szám nem érdekel. Én személy szerint nem vagyok oda a nagyon vékony modellalkatért, és nincs bajom vele ha kicsit teltebb a nő. De a telt és a kövér az messze nem ugyanaz. A kövér nem bejövős, sem sminkkel sem anélkül.
tegnapelőtt 22:43
 2/16 anonim ***** válasza:
63%
Totál nem jönnek be.
tegnapelőtt 22:44
 3/16 anonim ***** válasza:
12%
Levagasra ponta alkalmasak XD
tegnapelőtt 22:48
 4/16 anonim ***** válasza:
Szivesen dugnam meg
tegnapelőtt 22:53
 5/16 A kérdező kommentje:

Meg tudom erteni 1,2,3 as, hiszen példaul nekem sem jön be az alacsony pasi, a kisfarkú, meg a 2 perces, meg az sem amelyik nem bőkezű, segítőkész.

Ilyen az élet, hogy mindenkinek megvan a maga ízlése es ezt tiszteletben kell tartani. Igazatok van!

tegnapelőtt 23:01
 6/16 anonim ***** válasza:
ma 23:01 A ferfiak meg a nok ugyvannak mint a kutya meg a macska...En mindig batoritottam a ronda noket meg a kovereket, de szartak a fejemre. Azota minden not 1 kalap ala veszek. Megy az oda-vissza szivatas rendesen...
tegnapelőtt 23:04
 7/16 A kérdező kommentje:
Az ember leveszi hogy te szánalomból biztatod, vagy őszintén. A szánalomból bíztatás, mert valaki kövér vagy sánta, megalázó.
tegnapelőtt 23:13
 8/16 Kevciiii válasza:
36%

Nekem nagyon bejönnek a kövér nők

20 f

tegnapelőtt 23:20
 9/16 anonim ***** válasza:
31%
A kövérség az igénytelenség szinonimája a legtöbb esetben, leszámítva az anyagcsere betegségeket, szóval nagyon nem kívánatos.
tegnap 00:20
 10/16 anonim ***** válasza:
56%

Sose hazudtam a súlyomrol

94 kg vagyok most fogytam 25 kilót

És alacsony vagyok nagyok

tegnap 00:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!