Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, hogy viszonyultok a kövér nőkhöz, mennyire kívánatosak, ha ápoltak, sminkeltek?
Figyelt kérdés
Mondjuk ilyen 167 cm magas es 95 kg körüli nő.
Tudom arra gondoltok, hogy a 75 kiló is nagyon sok, de azért mert szerintem a 100 kilós nők azt hazudják hogy 75 kilósak és azért gondoljátok hogy pl a 75 sok.
A 75 kilós meg azt hazudja hogy 59 kiló.
Emiatt ti férfiak nem kaptok soha valós képet egy nő súlyáról ….
tegnapelőtt 22:21
1/16 anonim válasza:
A kiló maga mint szám nem érdekel. Én személy szerint nem vagyok oda a nagyon vékony modellalkatért, és nincs bajom vele ha kicsit teltebb a nő. De a telt és a kövér az messze nem ugyanaz. A kövér nem bejövős, sem sminkkel sem anélkül.
5/16 A kérdező kommentje:
Meg tudom erteni 1,2,3 as, hiszen példaul nekem sem jön be az alacsony pasi, a kisfarkú, meg a 2 perces, meg az sem amelyik nem bőkezű, segítőkész.
Ilyen az élet, hogy mindenkinek megvan a maga ízlése es ezt tiszteletben kell tartani. Igazatok van!
tegnapelőtt 23:01
6/16 anonim válasza:
ma 23:01 A ferfiak meg a nok ugyvannak mint a kutya meg a macska...En mindig batoritottam a ronda noket meg a kovereket, de szartak a fejemre. Azota minden not 1 kalap ala veszek. Megy az oda-vissza szivatas rendesen...
7/16 A kérdező kommentje:
Az ember leveszi hogy te szánalomból biztatod, vagy őszintén. A szánalomból bíztatás, mert valaki kövér vagy sánta, megalázó.
tegnapelőtt 23:13
8/16 Kevciiii válasza:
Nekem nagyon bejönnek a kövér nők
20 f
9/16 anonim válasza:
A kövérség az igénytelenség szinonimája a legtöbb esetben, leszámítva az anyagcsere betegségeket, szóval nagyon nem kívánatos.
10/16 anonim válasza:
Sose hazudtam a súlyomrol
94 kg vagyok most fogytam 25 kilót
És alacsony vagyok nagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!