Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, hogy viszonyultok a kövér nőkhöz, mennyire kívánatosak, ha ápoltak, sminkeltek?
Figyelt kérdés
Mondjuk ilyen 167 cm magas es 95 kg körüli nő.
Tudom arra gondoltok, hogy a 75 kiló is nagyon sok, de azért mert szerintem a 100 kilós nők azt hazudják hogy 75 kilósak és azért gondoljátok hogy pl a 75 sok.
A 75 kilós meg azt hazudja hogy 59 kiló.
Emiatt ti férfiak nem kaptok soha valós képet egy nő súlyáról ….
jan. 5. 22:21
11/16 anonim válasza:
tegnap 23:13 Ki mondta, h szanalombol biztatom?? A masok altal csunyanak mondott nok nekem mindig gyonyoruek voltak !
12/16 anonim válasza:
Töltött galamb az bejön, de a hasa ne lógjon, ne izzadjon alapból stb. 170/70-75 kg az ideális részemről.
13/16 anonim válasza:
Számomra nagyon, hozzáteszem a jelenlegi barátnőm is hasonló alkatú, 100 kg felett van jelenleg. Nem kifejezetten a kövér csajokra buktam előtte, voltam vékony exeim is, de nem zárkóztam el a duciktól sem. És így jöttem össze vele is, minden klappolt. Az ágyban eszméletlen jó vele, imádom a nagy melleit, vaskos combokat, nekem a pocakja is tetszik. Nem mellesleg arcban nagyon szép. Persze, akinek nem jönnek be az ilyen telt idomok, annak úgysem fog tetszeni. Ja és attól, hogy ennyi a súlya, nagyon ápolt, nem izzad (volt vékony csajom, akiről folyt a víz 10 perc szex után). És lehet így is szexisen öltözködni, sokszor észreveszem, hogy férfiak megnézik úgy, ha elmegyünk valahova, és nem egyszer volt példa arra is, hogy flörtölni próbáltak vele.
14/16 anonim válasza:
Nagyon nem mindegy a testalkat, meg a súly eloszlása. De alapvetően van olyan, aki kifejezetten vonzó számomra. Viszont a sminket nem szeretem.
15/16 anonim válasza:
Nekem kimondottan a kövér nők tetszenek, a smink viszont nem jön be.
16/16 anonim válasza:
Nekem csak az extrém nagy nők jönnek be,a 150 kg+ kategória.Persze legyen ápolt,tiszta.Nagyon izgatóak a hatalmas idomok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!