Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi ez a nagy felhajtás a szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a nagy felhajtás a szex miatt, amikor nem is olyan jó érzés, mármint férfiként?

Figyelt kérdés

Punciban lenni egy kis melegséggel jár, de semmi extra. A férfi orgazmus egy fokkal jobb, de gyakorlatilag pár másodperc maximum.

A szopás talán kicsit jobb mint amikor saját magamnak rázom a péniszem, de a punciban levést az is eléri, a recskázás.

S akkor a férfiak gerillaharcot folytatva a nőkért, majd megszakadnak egy kis szexért.

Mindenki puncsol, nyalizik, vagy PUA irodalmat olvasva próbál alfáskodni a nőknél...

Szánalmas.

F/30

2021. júl. 13. 10:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj. Nem vagyok meleg, ezért nem dugok férfiakat. Heteroként sosem fogom megérezni megérteni amit egy meleg érez egy másik pasi iránt, ettől még nem állok neki rage-elni. Nem szeretsz baszni, ne bassz. Ennyi.

Én pl az irodalmárokkal vagyok így vagy a tengerbiológusokkal, sosem tudna az a szakterület érdekelni, főleg úgy hogy szenvedéllyel űzzem egy életen át. De nem is hisztizek itt miatta mint te...

2021. júl. 13. 11:16
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
Nem megfelelő volt a partnered..
2021. júl. 13. 11:22
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Mert nem mindenki képes az igazán jó szexuális együttlétre(láthatóan te sem). Nekem szerencsére megvannak hozzá az adottságaim és szerintem a recskázás fényévekre van tőle. Sajnálom hogy neked közel sem ilyen jó

20F

2021. júl. 13. 11:22
 14/21 anonim ***** válasza:
8%

nem tudom mit ostorozzátok a kérdezőt, meg hogy b.zi, stb.

én sem élvezem közel se annyira a szexet, és nem azért mert nincsenek megfelelő adottságaim hozzá.

Szimplán nem elég intenzív érzés, az érzelmi oldala ha megvan, akkor persze más a helyzet, de a legtöbb esetben egy sima szex egyáltalán nem egy nagy was is das.

2021. júl. 13. 11:25
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

#14: mert te ugyanolyan értetlen vagy, mint a kérdező.

Ha azt írta volna ki, hogy NEKI nem okoz különösebb élvezetet a szex, akkor csak annyit kapott volna válaszként, hogy sajnáljuk, rossz lehet neked, de vannak (ha kevesebben is) akik nem élvezik, attól még az tény marad, hogy a többség számára igenis élvezetes.

Ilyen alapon, ha valaki aszexuális, akkor azt kellene állítania, senkit sem érdekel a szex? Ha valaki meleg, akkor le kellene szólnia minden heterot?

El kell fogadni, nem vagyunk egyformák, de ez az általánosítás így nem egy vélemény, vagy egy személyes tapasztalat, hanem a frusztrációinak a nyilvános kivetítése.

Na ezért kapja az ívet.

Nem mellesleg, elég provokatív e formában a kérdésfelvetés, nem meglepő, hogy ilyen reakciókat kap.

2021. júl. 13. 11:30
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Úgy tűnik félreértetted az "adottságokat". Feltételezem arra gondoltál hogy megfelelő farokméret. De ez sokkal bonyolultabb, és beletartozik az is hogy elég intenzívnek érzed. És tekintve hogy elég sokan annak érzik, nem biztos hogy a szexxel van a baj, hanem veled :/

2021. júl. 13. 11:31
 17/21 anonim ***** válasza:

14-es vagyok.

Akkor ugy fogalmazok nem hiszem, hogy a partnereim elegedetlenek lettek volna, hiszen nem egyejszakas kalandjaim voltak es nem is rovidtavu kapcsolataim.

altalanositani nyilvan nem szerencses, de ettol meg nekunk akik joval kevesbe elvezzuk a szexet lehet erthetetlen, hogy a tobbseg mit elvez rajta ennyire. Nyilvan jo a szex nagyon is az atlagember szamara, hiszen minden teny ezt tanasztja ala

2021. júl. 13. 11:34
 18/21 anonim ***** válasza:
90%
Szűzként itt trollkodsz.Te vagy gagyi meg szánalmas kérdező...
2021. júl. 13. 11:47
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Vannak akik meg azon kárognak hogy nem értik mi a jó a jégkrémben, merthogy hideg, megfájdulhat tőle a torkod és émelyítően édes, hizlal, de közben meg nem laksz jól tőle. Nem vagyunk egyformák. Azzal a különbséggel hogy a szex ezerszer jobb mint egy fagyi. Ettől ha neked nem jó, akkor ne vegyél se fagyit, meg ne is dugj, senki sem kötelez rá (bár speciel én mindkettőt szeretem).
2021. júl. 13. 12:04
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Biztos mert mindkettőnél van nyalás😄

2021. júl. 13. 12:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!