Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a nagy felhajtás a szex miatt, amikor nem is olyan jó érzés, mármint férfiként?
Punciban lenni egy kis melegséggel jár, de semmi extra. A férfi orgazmus egy fokkal jobb, de gyakorlatilag pár másodperc maximum.
A szopás talán kicsit jobb mint amikor saját magamnak rázom a péniszem, de a punciban levést az is eléri, a recskázás.
S akkor a férfiak gerillaharcot folytatva a nőkért, majd megszakadnak egy kis szexért.
Mindenki puncsol, nyalizik, vagy PUA irodalmat olvasva próbál alfáskodni a nőknél...
Szánalmas.
F/30
adom amit írsz, számomra is érthetetlen.
Kiverni a legtöbbször még jobb is.
A szex egy jól kitalált illúzió, nem több.
Aki szereti a nőt, a női testet, az ezzel járó csodálatos örömöket, érzéseket, hogy boldoggá tudja tenni ezzel a másikat, a női test szépségét, idomokat, szenvedélyt, hormonok tombolását, annak ez nem szánalmas.
Max ha prűd vagy, vagy meleg ...
Ja, biztos nem vagyok jó benne.....én minden nőt kielégítettem eddig akikkel voltam, én viszont nem élveztem annyira...
Egyszerűen gagyi a férfi orgazmus, gagyi punciban lenni, gagyi az egész.
S ha ehhez hozzávesszük hogy mennyit kell vergődni ezért, akkor lesz csak igazán szánalmas....
Vergődni kvázi a semmiért...
Miért van tele a gyakori incelekkel meg lúzerekkel, akik túl bénák ahhoz, hogy átéljék azokat a csodás dolgokat, amik egy nő és egy férfi életében megélhetők, ideértve a szexualitást, a gyönyört, az intimitást is? Miért van az, hogy ezek tipikusan mindent és mindenkit leszólnak, ahelyett, hogy magukba néznének és igyekeznének (jobb) emberré válni, és nem másokat hibáztatva, másokon levezetni a szánalmas frusztrációikat?
De hogy a kérdésre is reagáljak: nem az emberek hibája, hogy te képtelen vagy átélni amit mások igen, és azért van a "felhajtás", mert igenis a szex (is) szuper élmény. Ha neked nem az, ne a szexet szóld le, hanem nézz magadba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!