Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek van ekkora felhajtás a pénisz hosszát illetően a férfiak körében?
Átlagos hüvely mérete kb. 8-13cm
Szóval akkor minek kell 13cm-nél nagyobb pénisz? Csak hogy ne tudd bedugni tövig?
Vannak akik arra hivatkoznak hogy "jobb megfogni a nagyobbat" meghogy "látványra" jobb. Szerintem a nők le*szarják mekkora van a kezükben. Orális szexnél is jobb a kisebb. Mindkét félnek.
Szóval inkább a vastagságon pörögjetek szerintem, pontosabban a körméreten. Mert az lesz az ami igazán "kitöm" egy nőt.
7, válaszoló. Pontosan milyen pózt nem lehet ekkorával?
Páromnak ekkora, ès minden megy. Soha semmi hátrány nem adódott belőle! Teljesen átlagos méret! :)
Én se értem ezt a picsogást!
De nagyon gàz amit leművelnek.
Fogadni mernék hogy az összes kérdést,ugyan az a pàr fiú írja ki.
Sikertelenek a pàrkereséeben és a szexben, ezèrt a farok meretükre fognak mindent!
Középiskolàban szoktak erről beszélgetni a barátnőim, mindig arra jutottak hogy a vastagság fontosabb tényező, mint a hossz.
7-es vagyok
nem ismerem a póz neveket szóval körülírom.
a lány hason fekszik, nem pucsít, szinte olyan mintha én lovagolnék rakta.
A másik egy álló póz, egyenesen áll a lány és hátulról közelítem meg, ha pucsít, akkor kivitelezhető, de szeretném magamhoz ölelni, úgy viszont már kevésbé férek oda.
De azt is vedd figyelembe, hogy nem hiszem hogy azonos a testalkatunk
"Csak hogy ne tudd bedugni tövig?"
Jajj. Nekem az lenne a legrosszabb, ha ezt nem tehetném meg. =(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!