Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit gondoltok a körülmetélésről?
Nektek tetszik ha egy pasi körül van metélve?
Mit szólnátok, ha barátotok meg akarná csináltatni?
Kort is írjatok, ha szabad kérni.
Jobban szeretem metéletlenül.
31
Nekem tetszik, hogy nincs rajta az a sok bőr, de ha nincs egészségügyi problémája, akkor szóba sem hoznám a témát.
25N
Nekem jobban tetszik körülmetélve
19L
Egy korulmetelttel nem tudnek sikosito nelkul mit kezdeni, ez jut eszembe rola.
De merev allapotban igazabol elso ranezesre ugyanolyannak tunik. Szerintem ferfinak problema ez, nonek itt Magyarosztanban ez egy jo zsidozos otperc.
Egy egyebkent norveg, ir, angol szarmazasu amerikai fiun lattam eletben, talan csak szokasbol volt neki.
A mellett, hogy onzonek tartom, ha a szulok rendelkeznek a gyerekuk nemi szerverol, szerintem nem akkora tragedia, mint ahogy ezen az egtajon latom.
Ezzel egyutt borrel szeretem.
Nem mindegy mit gondolnak idióta? Egy retardalt embercsoport ki tudja hány evszazada kitaláltak hogy jo ha a fiatal fiuk farkat vagdossa.... erre josz a hulyesegeiddel.
Tudod mit, inkább sterilizáltasd magad azt biztos szeretnek a "lanykak".
Most persze haragudhatsz de ha apad lennek lekevernek idióta kolykomnek egy akkorat hogy a plafon adja a következőt es mikor helyre jöttél elvinnelek oda ahol ilyeneket csinalnak... na az fajna... közben azon gondolkoznal(ha van agyad) hogy miért nem maradtal a foldon fekve,idióta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!