Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Körülmetélésről mi a véleményetek?
Mar egy ideje gondolkodok a dolgon, es ugy dontottem hogy nyar elott megcsinaltatom. Most ninvs baratnom sem szoval igy konnyebb is a helyzet.
Aki mar atesett ezen az tudna segiteni?
Hogy miben valtozott a szex, mire figyeljek es hogy erdemes volt e. Egyszoval a tapasztalatokra lennek kivancsi
21F
Ja, én meg úgy döntöttem, kihúzatom a fogaimat, és csináltatok műfogsort. Igaz, hogy nem lenne szükséges, de miért ne?
Most komolyan: miért jó megcsonkíttatni magad? Oké, persze, akinek muszáj, annak muszáj... de ha nem kell, akkor miért csúfítanád el a pélódat?
#6: úgy, hogy ez a természetes és kényelmes állapota.
Mellesleg tudod, a fitymának megvan a maga biológiai funkciója: az, hogy védje a makkot. Oké, ez abban a korban, amikor midnenki alsógatyát hord, nem annyira jelentős funkció, de én például nem szeretném, ha egész nap az alsóneműm dörzsölné a Jancsikám kobakját.
Egyébként is gagyi dolog mindenféle fennhéjázó ideológiát szőni egy testcsonkítás köré. Ja, tisztább nélküle a mak... ha havonta egyszer fürdesz, akkor tényleg. Ez az érv a sivatagban vándorló zsidóknál tényleg ért valamit, de egy 21. századi embernél, aki jobb esetben minden nap fürdik, és a nap háromnegyedét a négy fal között tölti, nem igazán releváns.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!