Mit gondoltok a körülmetélésről? Jó ötlet? Tapasztalatok?
Elég sok negatív tapasztalatot olvastam a dologgal kapcsolatban. Mondhatni pozitívat nem is nagyon. Senkinek sincs semmilyen pozitív tapasztalata ezzel kapcsolatban?
A korai magömlés mérséklésére lehetne ez egy megoldás? Én úgy gondolom, hogy segítene rajta.
Én nő vagyok de a volt párom körül volt metélve és szegénynek fájt a szex. Meg mindig kidörzsölte az alsója a makkját, gondolom az se kellemes érzés.
Szóval inkább ne csináltasd meg.
3 neked szerencsés volt.
A volt páromat 10 éve metélték körül és azóta mindig fájt neki.
2 voltam.
3 as,te műtét előtt miután gondod volt,soha sem tudtad azt a kellemes jó érzést elérni,mint akik bőrrel rendelkeztek,és probléma mentesek voltak .
Értem hogy utána jobb lett ,de ez így nem összehasonlítási alap .
Nekem senki se mondja,akinél több millió érző idegvégződést távolítanak el,és még a makkból is kidörgölődik a gatya által az ott lévők,orvosi szó használattal a makk felülete elkérgesedik,akkor jobb lenne .
3. vagyok ismét. Az imént nem írtam bele, de nem volt előtte szűkületem, vagy más orvosi problémám. Egyszerűen jobban tetszett így, ezért azt gondolom, reális összehasonlítási alapom van.
Ennek ellenére persze ez egy nagyon komoly, visszafordíthatatlan döntés, amit alaposan meg kell fontolni. Én is ezt tettem a döntés előtt.
20 as éveiben azt hiszi az ember,megváltja a világot.
Többen írták már ide,sajnos ez volt életem legnagyobb baromsága .Kivételek itt is akadhatnak .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!