Körülmetélésről tudnátok mesélni?
- 25 évesen csináltam.
- A műtét maga nekem úgy fél óra volt, de előtte még el kell végeztetni a szokásos műtét előtti teszteket.
- Nincs altatás, csak egy szuri a kukiba, aztán már nem érzel semmit. Kicsit kellemetlen az injekció, de nekem nem fájt, pedig nagyon nyámnyila vagyok.
- Én három hét után vertem ki először óvatosan, de a szexszel még többet kell várni.
- Én egyszerű kórházi urológusnál voltam, az ingyenes.
- Rutinműtétnek számít, még a műtőbe se kell bemenni.
- Kívülről nem látszódik semmi, szóval a szülőknek nem fog feltűnni, viszont pár hétig nem végezhetsz megerőltető munkát vagy sportot. Velem egyszer fordult elő, hogy felszakadt a seb és ömlött a vér, de nem tudom mitől, nem vettem észre. Szóval majd a véres gatyákat valahogy ki kell magyaráznod vagy hogy miért nem tesizel hetekig.
- Arra készülj, hogy éjjel gyakran fogsz felébredni, amikor spontán feláll, mert azért az még fáj a gyógyulásig.
köszönöm a választ!
utolsó :D
Szerintem marhára nem szép látvány,főleg akinek a makk és pénisz színe nagyon eltérő,beszólhatnak,cukkolhatnak ha megtudják metélt vagy,a fityma nem hiába van ott.
Neked bőven elég lenne bemetszés vagy fityma plasztika.
4-6 hét a teljes gyógyulás és több hónap a heg halványodása.Sokaknál a makk igen érzékeny lett,sőt foltosodhat.2 hétig a seb gennyezhet,tehát körözni kell gézzel hogy ne ragadjon a boxerhoz,és a gézről szinte úgy kell leáztatni hogy ne hogy feltéve a sebet.Sőt voltak akik ödémáról számoltak be,nagy vérduzzanatuk lett.A vízelés nehézkes volt a leírtak alapján,szóval jobb nem a piszoárt használni hogy más meg ne meglássa mi a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!