Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, mi a véleményetek a szubmisszív fiúkról?
Figyelt kérdés
Biztos találkoztatok már olyan sráccal aki odavolt a dominanciáért, vagy olvastatok a jelenségről. Mi a véleményetek az ilyen hétköznapi nyelven papucsnak hívott fiúkról? Van bennetek domináns hajlam és lennétek partnerei a játékban, vagy teljesen taszít ez a dolog titeket?
Én is szubmisszív vagyok egyébként, főleg a behódolás és a megalázottság vonz. Élőben is látszik ez picit a személyiségemen, mert nehezen tudok kiállni magamért (pedig gyakorlom).
2021. júl. 10. 18:10
11/22 A kérdező kommentje:
mindkettőtöknek köszi a választ:P mondjuk belőlem nehéz könnyeket kicsalni:P
2021. júl. 10. 20:38
12/22 anonim 

válasza:

Jol elbeszelgettel egy magat nonek kiado pasival :)
13/22 A kérdező kommentje:
Ennyi öröme/örömem legyen :D
2021. júl. 10. 23:00
15/22 A kérdező kommentje:
ezt szubként örömmel hallom, én is annak tartom magam :D
2021. júl. 16. 17:51
16/22 anonim 

válasza:

Itt campeled ezt a szar oldalt és örülsz az ilyen válaszoknak? Elég nehéz elhinni, hogy vannak ilyen emberek. Én, ha ilyen beteg fasz lennék férfiként, első dolgom lenne felkeresni egy pszichológust.
17/22 A kérdező kommentje:
Konkrétan nem campelem, csak most pont fent vagyok. :D örülni tényleg örülök, szeretem a megaláztatást (mint amit most te csinálsz velem éppen).
2021. júl. 16. 17:56
18/22 A kérdező kommentje:
amúgy nem lányokhoz szólt a kérdés?
2021. júl. 16. 17:57
19/22 anonim 

válasza:

Pedig csak a mémelő kommenteket ovlasni jöttem, erre egy faszos csajjal futok össze. Részvétem, hogy ennyire degenerált vagy, hogy ilyenre élvezel. Az, hogy kihez szólt a kérdésed, a legkevésbé sem érdekel. Egy idegen nekem ne pattogjon így, főleg ne egy kasztrált játékszer.
20/22 A kérdező kommentje:
eltaláltad, tényleg szeretek nőies is lenni. igenis, bár én nem is vagyok kasztrált játékszer. degeneráltnak mondjuk tényleg az vagyok picit, bár azért ezt így nem szokták az arcomba tolni.
2021. júl. 16. 18:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!