Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok/nők, mi a véleményetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők, mi a véleményetek a szubmisszív fiúkról?

Figyelt kérdés

Biztos találkoztatok már olyan sráccal aki odavolt a dominanciáért, vagy olvastatok a jelenségről. Mi a véleményetek az ilyen hétköznapi nyelven papucsnak hívott fiúkról? Van bennetek domináns hajlam és lennétek partnerei a játékban, vagy teljesen taszít ez a dolog titeket?

Én is szubmisszív vagyok egyébként, főleg a behódolás és a megalázottság vonz. Élőben is látszik ez picit a személyiségemen, mert nehezen tudok kiállni magamért (pedig gyakorlom).

2021. júl. 10. 18:10
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
55%
Nem tekintem férfinak.
2021. júl. 10. 18:24
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ezzel semmi baj, volt már ilyen barátom. Arra viszont számíts hogy meg fog csalni a lány. Nekem néha azért kell egy pasi, aki rendesen megdug. Különben szeretek irányítani.
2021. júl. 10. 18:34
 3/22 A kérdező kommentje:
#1 én pont azt élvezem, ha nem tekintesz annak. :) #2 azzal se lenne gondom. volt időszak amikor izgatott a cuckold és szerintem most is nagyon tetszene. :D bár biztos lenne 1-2x nekem is vágyam arra, hogy csak rendesen csináljuk.
2021. júl. 10. 18:36
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

3 Jó, csak téged nem tudnálak komolyan venni szex közben. Pl ha cibálnád közben a hajam tuti lecsavarnék egy pofont pedig szeretem amúgy, ha tépik.

Ha eldőlt h én vagyok a domináns a kapcsolatban, akkor max kapnál néha pár percet h csináld és hagynám, de máshoz mennék rendes szexért.

2021. júl. 10. 18:44
 5/22 A kérdező kommentje:
megértem, amúgy se vagyok túl hajhúzós. mondjuk lehet, hogy valóban nem is lenne kedvem. de azt a pár percet jutalomként fognám fel. :P gondolom nekem maximálisan hűségesnek kellene lennem:P
2021. júl. 10. 18:50
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

5 Még szép. Nem gondolod, hogy elnézném hogy más nőkkel flörtölgess. Azt írtad h szub vagy, akkor ne akarjál egyenlő kapcsolatot.

[link]

2021. júl. 10. 18:59
 7/22 A kérdező kommentje:
Igenis:) vissza is vonom inkább amit írtam, viccnek is rossz volt:) btw tetszik a szöveg a pólón. :D
2021. júl. 10. 19:07
 8/22 A kérdező kommentje:
ja és mindenre ment a zöld kéz, én csak ezzel tudom kifejezni a hálám :D
2021. júl. 10. 19:13
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Nincs semmiféle véleményem, kéne hogy legyen? Minden ember más, vannak ilyen beállítottságú férfiak is. Engem nem vonzanak az ilyen pasik, mivel sub vagyok, de nem is taszítanak, semmi bajom velük
2021. júl. 10. 20:21
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Jól megpálcázom. Élvezem ahogy vonaglik a szenvedő teste és könyörög meg esetleg bőg.
2021. júl. 10. 20:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!