Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, mi a véleményetek a szubmisszív fiúkról?
Biztos találkoztatok már olyan sráccal aki odavolt a dominanciáért, vagy olvastatok a jelenségről. Mi a véleményetek az ilyen hétköznapi nyelven papucsnak hívott fiúkról? Van bennetek domináns hajlam és lennétek partnerei a játékban, vagy teljesen taszít ez a dolog titeket?
Én is szubmisszív vagyok egyébként, főleg a behódolás és a megalázottság vonz. Élőben is látszik ez picit a személyiségemen, mert nehezen tudok kiállni magamért (pedig gyakorlom).
3 Jó, csak téged nem tudnálak komolyan venni szex közben. Pl ha cibálnád közben a hajam tuti lecsavarnék egy pofont pedig szeretem amúgy, ha tépik.
Ha eldőlt h én vagyok a domináns a kapcsolatban, akkor max kapnál néha pár percet h csináld és hagynám, de máshoz mennék rendes szexért.
5 Még szép. Nem gondolod, hogy elnézném hogy más nőkkel flörtölgess. Azt írtad h szub vagy, akkor ne akarjál egyenlő kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!