Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van, hogy nőként eddig dominánsnak éreztem magam, most viszont egyre gyakrabban támadnak szubmisszív gondolataim? Valahogy elkezdtem arra vágyni, hogy jól ellássák a bajom. Eddig nem volt ilyen.
Férfiként (dominánsként) azt vallom, hogy a nők 90%-a szubmisszív. Van, aki beismeri magának ezt, van, aki maga előtt is küzd ezzel, mint egy démonnal.
Férfiaknál ez picit más, itt a tanult viselkedésminták (gyermekkor, pubertás, tinédzserkor) ingerei, traumái tudnak minket befolyásolni, nagyon durván. Vagy későbbi ingerek tudnak “triggerelni” - de nálunk nem 90% az arány a dominancia javára.
Viszont nálatok is vannak ilyen “triggerek”, talán a kulcs az eddigi szexuális életedben van. Talán nem akadtál eddig emberedre, talán a hiányérzet erősödése (valami nem teljes) ráeszméltetett arra, amit leírtál.
A lényeg, hogy ez egy tökjó és normális dolog, fogadd el annak, hogy márpedig ezen vágyaid tökjók és normálisak. Aztán keress egy hasonló, ám ellentétesen kalibrált pasit és lehet rájössz valamire. Vagy nem:)
38/F
Nő, írtam is a kérdésben
És voltak is bdsm párkapcsolataim, ahol én voltam a domina.
De az utóbbi 2 hónapban sokat fantáziálok azon, hogy valaki engem is keményen megszadiz, szolgává tesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!