Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna vagy furanak tartanád, ha egy szubmisszív csaj szeretne felül lenni?
Figyelt kérdés
Domináns beállítottságú pasiktól kérdezem.2021. júl. 6. 11:45
1/11 anonim válasza:
Nem tartanám furának… jól meglovagoltatnám hogy …. :)
2/11 A kérdező kommentje:
hogy?😃
2021. júl. 6. 12:04
3/11 anonim válasza:
Azt kell csinálnod, amit megengedek és ennyi.
4/11 anonim válasza:
3-as:
Igazából pont hogy te mehetsz el csupán addig, amíg a sub engedi...
5/11 anonim válasza:
nem zavarna. Érdekel, mit és hogy szeret, s utána irányítom.
44 éves domináns
6/11 anonim válasza:
Nem tartanám furának, attól, hogy szub még szerethet mindenféle pozíciót.
Nekem mondjuk nem annyira jön be, mikor a lány van felül, nem tudok úgy mit kezdeni magammal, de ez az én "defektem"
7/11 anonim válasza:
Nekem abszolút belefér. tűsarkúban beleguggolhat. :D
8/11 anonim válasza:
Érezze a törődést de úgy rendesen :) #1 voltam :)
9/11 anonim válasza:
Keményen megküldeném a puncit alulról, fogja a csípőjét két oldalt, felpofozni közben vérvörösre a popsiját, keményen gyurmázni őket, széthúzni a farpofátokat és miközben golyókig benne vagyok, jól megujjazni a fenekét, dildózni is akár. Megállítom, hogy én dugjam, csak úgy csattogjon a pina, magamra borítom, majd egyik kezemmel összefogom a háta mögött a csuklóit, másikkal pofozom a seggét, miközben keményen qrom. 🙂
10/11 anonim válasza:
9-es nem itt álmodozz, mert nem csak te vered ki a fantáziádra, hanem valami incel is, aki meglátja :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!