Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csak szexre kerestél lányt/nőt, milyen taktikával sikerült összehozni a dolgot? Hogy ismerkedtél, hogy "vetted" rá?
Figyelt kérdés
Érdekel, kinek milyen módon jött össze, hogy lehet jó kis szexpartnert találni.2021. júl. 9. 15:23
4/10 anonim válasza:
Bulikon, bározás alatt. Jó dumám van és magabiztosságom. A többi már jön magától
6/10 anonim válasza:
Én elmondtam,mi a szitu. Nem vertem át,nem kamuztam. Az esetek nagy százalékában működött.
7/10 anonim válasza:
gyakori, chat oldalak, partnerkereső
nem volt nehéz, beszélgettünk, volt olyan is, hogy volt valakim és csak beszélgettem másokkal (nem szex miatt) és később amikor vége lett az adott lánnyal, akkor jó lehetőség volt
most is van akivel összejárok és mellettem 3 csajról tudom, hogy bármikor mondanám már találkoznánk is
talán az a titka, hogy nem csak a farkam irányít, hanem szoktam jókat beszélgetni és figyelek is rájuk, nem a puncijuk ami kell
9/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom, én bárkivel ismerkedek, mindenki ott kezdi, hogy komoly kapcsolat...
Biztos én vagyok béna, hogy nem sikerül...
2021. júl. 11. 19:10
10/10 anonim válasza:
Utsó velem még szóba se állnak 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!