Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, volt hogy cumizás után buliban spermaszagú volt még a szátok de utána egy másik pasival ismerkedtetek majd lesmárolt? Nem tűnt fel neki?
Figyelt kérdés
Vagy elmondtátok utána? : )2021. júl. 1. 22:33
1/6 anonim válasza:
Nekem volt, de nem ment el a számba a srác és így nem volt olyan ízem. Fun fact az utána lévő sráccal később össze is jöttünk :D
2/6 anonim válasza:
Nem. Olyan volt hogy leszoptam a szeretőmet és utána hazamentem a pasimhoz. Nem mondta hogy érezte, így nem tudom, hogy feltűnt-e neki.
3/6 A kérdező kommentje:
Nagyon ribis volt tőled. Kedvelheted a meredek helyzeteket? : )
2021. júl. 2. 09:36
4/6 anonim válasza:
Nekem csajom volt leszopni valakit utána hazajött és hosszú nyelves csókkal fogadott.
Majd elmondta.
Igaz, én kértem h tegye meg. :)
5/6 anonim válasza:
smároltam már ilyen csajjal de nem szóltam neki hogy észrevettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!