Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én babaarcú, babapuncival rendelkező lánnyal szeretnék lenni. Hol találok ilyen finomságot?:) Hol ismerhetek meg ilyen lányt? Hol ismerkedtek fiúk?
Elég felszínes az aki ez alapján választja ki kivel akar együtt lenni. De ha egy lány a farkad miatt utasítana el meg lennél sértődve.
Nincs gyülekező csoport a "baba arcú, baba punciju" nőknek. Ez majd úgy is akkor derül ki ha oda kerültök. Vagy ha rá kérdezel a lánytól, de ne csodálkozz ha itt be is fejezi az ismerkedést.
Én nem értem az ilyen kérdéseknél, hogy mégis milyen válaszokat vártok.
Nincs "Babaarcú, Babapuncis Nők Klubja", se statisztika feljegyezve arról, hogy mely területen milyen puncijú nők élnek, illetve a nők sem a puncijuk alapján csoportosulnak.
Meg ne kövezzetek már.
bezzeg fordítva egy nőnél már nem probléma ha célirányosan szeretné élni az életét vagy érdeklődik.
1. Lobbizd ki, hogy legyen Magyarországon is Naked Attraction
2. Jelentkezz a Naked Attractionbe valamelyik országban, ahol van (Egyesült Királyság, Németország, Dánia, Finnország, Olaszország, Norvégia, Lengyelország)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!