Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők akik az első/második randin lefekszetek azzal akivel ismerkedtek. Nem féltek felmenni hozzá/felhívni magatokhoz?
Sziasztok!
Azon gondolkodtam, hogy nőként ez másoknak nem ijesztő? Na nem akarom minden férfiból a baltás gyilkost kinézni, de valahogy mégis félnék egy félidegen férfihez felmenni/beengedni magamhoz. Egyszer volt, hogy a második randin lefeküdtem a partneremmel, de ptt is eleinte paráztam, holott előtte hónapokat beszélgettem vele és nyilván megbíztam abban, hoyg normális férfi egy normális értékrenddel.
Nektek mi a tapasztalatatok?
Nagyon paranoiás vagy. Én férfiként azt mondom hogy ha minimális félelem is van benned, akkor ne feküdj le vele.
Nem lesz jó a szex, ha igényes a pasi (szex terén) ő sem fogja élvezni
pontosan, ahogy az első írja
én mondjuk mindig valami forgalmas helyen randizom először, addig is ismerkedünk, aztán eldől a folytatás
Jézus. Senki nem ölne meg vagy erőszakolna meg, ha felmész hozzá. Irreális ez a félelem, ilyesmi nem történik. Az hogy látsz a híradóban két ilyen esetet egy hónapban eltorzítja a valóság érzékelésed.
Tudod mikor volt ez valós kockázat? Amikor az oroszok bejöttek hozzánk. Mióta béke van ez nem reális félelem. Az emberek rendesek manapság és nem történik veled ilyen. A legrosszabb h összeveszel valakivel vagy megbántjátok egymást.
De ha te a 0,001%os kockázat alapján akarod szervezni az életed szíved joga. De akkor ajánlom ne ülj autóba, mert abban jóval hamarabb ölnek meg.
Sosem lehet tudni milyen elmebeteghez megy fel az ember. Kapásból itt egy eset: társkeresőn beszélgettem egy pasival és azt mondta, hogy innentől amelyik nő felmegy hozzá és nem akar dugni vele a nő, azt mindenképp meg fogja dugni, akár akarja a nő, akár nem.
Nagyon para.
Köszönöm a válaszokat!
Nem gondolom magam paranoiásnak, csupán egy többéves kapcsolatot leszamitva nincs tapasztalatom, így a randizásban sem nagyon.
Az 5-ös válaszoló meg milyen orodzokrol beszél te jó ég.
Magyarok közt is épp ugyanannyi a szemét, meg itt az egyik legmagasabb az aránya a parkapcsolaton belüli erőszaknak. Továbbá egy barátnőm személyes tapasztalata az hogy sokadik randin ment fel a csávóhoz, aki se szó se beszéd elkezdte taperolni, majd alig akarta kiengedni a lakásból, szóval vannak fenntartásaim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!