Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők akik az első/második randin lefekszetek azzal akivel ismerkedtek. Nem féltek felmenni hozzá/felhívni magatokhoz?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Azon gondolkodtam, hogy nőként ez másoknak nem ijesztő? Na nem akarom minden férfiból a baltás gyilkost kinézni, de valahogy mégis félnék egy félidegen férfihez felmenni/beengedni magamhoz. Egyszer volt, hogy a második randin lefeküdtem a partneremmel, de ptt is eleinte paráztam, holott előtte hónapokat beszélgettem vele és nyilván megbíztam abban, hoyg normális férfi egy normális értékrenddel.
Nektek mi a tapasztalatatok?
2021. jún. 7. 01:07
11/15 anonim válasza:
Nem :D tudod van az a mondás hogy pénzem nincs baszni meg szeretek :P
12/15 anonim válasza:
Barátnőm elmegy melózni, akkor hozzám feljöhettek csajok :)
13/15 anonim válasza:
Szerintem itt, egy ilyen helyzetben a kémia számít. Semmit nem lehet elöre tudni; de, ha jól vagy a társaddal, és olyan az érzésed, hogy rendben van, akkor nem szabad parázni. Egyes kirívó esetek, amiket az újságban olvasunk, ritkák.
14/15 anonim válasza:
5-ös egy felelőtlen, agyhalott proli, vagy ő maga is egy tipikus elmebeteg baltás gyilkos.
15/15 anonim válasza:
13!
Azok meg gyakoriak, amik nem kerülnek be az újságokba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!