Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm azt mondta: ha nem szexelek eleget vele, akkor megcsal. Tényleg?
Figyelt kérdés
Ezt komolyan vegyem?2021. júl. 8. 20:10
32/40 anonim válasza:
Ember. Más lények ilyenkor sportolnak, dolgoznak, főznek, edzenek, és csatakosra izzasztják a párjukat az ágyban, vagy kint kefélnek a kertben.
Ne legyél már ilyen szerencsétlen.
Kifejezetten szeretek csúszkálni a partnerem mellkasán, farkán izzadt mellkassal, cicivel. Van, hogy még egy kis vizet is öntök rá.
Hadd szóljon.
33/40 A kérdező kommentje:
Nincs kert.
2021. júl. 8. 23:53
34/40 anonim válasza:
Ennyi jött le?
Tényleg nyomi vagy.
35/40 anonim válasza:
Minek neked nő?Rosszabb vagy mint egy hisztis pitsa.Jól teszi a csajod ha mással dugatja meg magát.
36/40 A kérdező kommentje:
Házhoz jön a villanyszerelő. Meg lesz csinálva a lakás. S nem nekem kell izzadni
Akkor ki is a nyomi?
2021. júl. 9. 09:52
38/40 anonim válasza:
Értjük, hogy meg lesz csinálva, de attól még a többség képes melegben is szexuális életet élni.
Egyébként örülök, hogy házhoz jön a villanyszerelő. De azért azt tudnod kell, hogy ritkán dolgoznak távmunkában.
39/40 A kérdező kommentje:
Hát én nem. S nem is meleg. Hívtam légkondist tegnap többet. Szeptemberi időpontokat mondtak volna. Így barátnőm megoldja. S még szexel is. Nekem dill.
2021. júl. 9. 11:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!