Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szűz vagyok, ha szexelek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűz vagyok, ha szexelek a barátnőmmel honnan fogom tudni hova kell bedugni?

Figyelt kérdés
Lett barátnőm. Nagyon félek. Honnan fogom tudni hogy hova kell bedugni? Mert ugye két lyuk is van a puncin. Nyilván azt tudom hogy nem fenékbe. És ha rossz helyre rakom? Ne nézzetek le! Félek. 19F

2019. dec. 9. 17:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
84%
Figyu... kapard elő a 8.-as bioszkönyvedet, és nézegesd a nemi szervek felépítését!
2019. dec. 9. 17:50
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
A hugycső olyan pici lyuk hogy nem is lehet látni szinte, és oda be se tudnád rakni. Megfogod találni a hüvelyét.
2019. dec. 9. 17:50
 3/11 anonim ***** válasza:
92%

Ez most egy trollkérdés?

Ne haragudj, de 19 éves létedre tudnod kellene, hogy a nő húgycsövébe még mikropénisszel sem lehet behatolni.

Te csak egy lyukat fogsz látni, érezni, nyugi...

2019. dec. 9. 17:51
 4/11 A kérdező kommentje:
Akkor jó, ezt nem is tudtam. Nagyon köszönöm.
2019. dec. 9. 17:54
 5/11 anonim ***** válasza:
58%
Ha fenekbe rakod, akkor sincs komolyabb gond
2019. dec. 9. 17:59
 6/11 anonim ***** válasza:
85%
Egy lyuk van csak rajta, meg fogod találni. Inkább nézz addig p.na képeket premier plánban a neten és azt figyeld meg hol van a csikló - na azt kell majd óvatosan ujjal ingerelned, vagy nyalnod az előjáték alatt :) Ez a "tudomány" nem az hogy betedd.
2019. dec. 9. 18:27
 7/11 anonim ***** válasza:
81%
Biológia Édes fiam..🤦‍♀️🤦‍♀️
2019. dec. 9. 18:36
 8/11 anonim ***** válasza:
92%

Először csak petting legyen és felfedezed hogy mi hol van, közben ő is felfedez téged.

Nem kell kapkodni, van idő mindenre .

Az se baj ha egyszer kétszer még nem dugtok, csak ismerkedtek egymással.

2019. dec. 9. 19:12
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
a 8-as válaszoló jól írja. először vagy pár alkalommal mindent a kezeknek,idővel hidd el megtalálod hova kell dugni :D
2019. dec. 9. 21:04
 10/11 anonim ***** válasza:

Ez nem hülye kérdés én vigyázni kell, nem vicc én első alkalommal nem tudtam berakni egyszerűen, nem ment, nevetséges egy visszagondolva de a csaj valami kézkrémmel bekente a farkam (fújj), attól viszont olyan csúszós lett hogy véletlen a seggébe ment, az arcát néztem szóval nem láttam hogy megy ő meg nem szólt egy ideig, de elég fura élmény.

Talán a legjobb ha a csaj van felül és ő irányít a kezével.

2019. dec. 10. 06:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!