Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az mennyire árt, ha mindennap...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mennyire árt, ha mindennap többször szexelek a barátnőmmel? 18/F 15/L

Figyelt kérdés
2018. júl. 17. 01:43
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Irigyellek titeket. Amikor én voltam 15 még az akkori pasimat se engedték fel hozzám így szex kizárva volt. Amúgy ha nem durva a szex nincs probléma. Meg nem adtál információkat h mennyi ideig tart a szex és milyen minőségben. Mert ha csak rövid ideig tart ugy semmi baj nem lesz. De ha órákig tart egy idő után eléggé kifáradtok és ha valamelyikötök stresszes vagy bármi akkor nem lesz jó a szex.
2018. júl. 17. 02:20
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nemhogy árt, hasznos. Kielégültök mindketten. Öröm, boldogság.
2018. júl. 17. 08:07
 3/8 anonim ***** válasza:

Most itt akarsz felvágni te kis polgárpukkasztó?

Ja biztos nem egy szűz csávó vagy, hogy itt lógsz gyakorin ilyen hülye kérdésekkel...

2018. júl. 17. 10:55
 4/8 anonim ***** válasza:
15 voltam, mikor az első barátommal lefeküdtünk. Utána minden időt kihasználtunk, ha üres volt valamelyik ház, már repültünk is egymásra. Hát, nekem volt olyan nap, hogy inkább korlátozva mozogtam utána.
2018. júl. 17. 11:12
 5/8 A kérdező kommentje:
3. Latom az irigyseg szol beloled, nem baj, neked is lesz egyszer valakid nacsok.
2018. júl. 17. 11:59
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha lenne egy olyan fiatal csajom én naponta többször meghúznám. :D

35F

2018. júl. 17. 17:19
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha nekem lenne csajom,egész nap megdugnam.Mar annyi spermam van,hogy feszíti egész nap a hereimet!
2022. nov. 16. 10:32
 8/8 anonim ***** válasza:
Most miért dicsekedsz?? :) Hogyan árthatna mégis?
2022. nov. 16. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!