Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm azt mondta: ha nem szexelek eleget vele, akkor megcsal. Tényleg?
Figyelt kérdés
Ezt komolyan vegyem?2021. júl. 8. 20:10
11/40 A kérdező kommentje:
Vízben dugtunk. Nem mehetünk le mindig emiatt tóra
2021. júl. 8. 20:26
13/40 anonim válasza:
Ja, hogy alapból nem nyalsz, és melegben kényes vagy dugni.
El van hanyagolva a lány.
De szerintem elhagy, és nem csal meg.
14/40 A kérdező kommentje:
Dugni szeretek. Szopást se kérek amúgy
2021. júl. 8. 20:29
15/40 anonim válasza:
Pasimat ezert csaltam meg, mindig csak a kifogas
16/40 A kérdező kommentje:
Hát, akkor megcsal. Ilyen melegben becsülöm, aki mozogni tud.
2021. júl. 8. 20:39
17/40 anonim válasza:
"Nem nyalok. Amúgy se."
Már csak emiatt is tutti megcsal.
18/40 anonim válasza:
Szerencsétlen barátnőd helyében már kiraktalak volna! Akinek nem kell a szex, ne kössön le egy nőt hosszútávra! Menj prostihoz, mint a haverom kéthavonta.
19/40 anonim válasza:
Úgy tűnik,megfogtam az Isten lábát a barátommal,ő ilyen melegben is elkap napi háromszor.
20/40 A kérdező kommentje:
Kell szex. Csak nem 40 fokban. Olyan vigye más
2021. júl. 8. 21:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!