Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van itt olyan, aki nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, aki nagyon régóta szexel ugyanazzal a személlyel, azóta semmi megcsalás, és még mindig jó a szex? Mióta és mi a titkotok?

Figyelt kérdés
Írhattok részletesen is, hogy változtak a dolgok az évek során, ha változtak, vagy kell-e változni. Minden részlet jöhet és fontos!
2021. júl. 7. 22:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
#8 igen, abban igazad van hogy ennél több is kell egy igazán jó kapcsolathoz, mint ami a #4-es hozzászólásban le lett írva. Viszont az IS kell ami ott le lett írva, szükséges, de önmagában még nem teljesen elégséges.
2021. júl. 8. 14:01
 12/12 anonim ***** válasza:
62%
6 éve szexelek a párommal. Mindig ugyanúgy kívánom őt, mint a kapcsolatunk elején. A szex is nagyon jó vele, többféle pózban szexelünk az aktus során és sosem került sor megcsalásra. Hihetetlenül boldog vagyok hogy én vagyok az egyetlen ember aki szexelt vele.
2021. júl. 8. 16:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!