Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy idő után a punci is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy idő után a punci is unalmas, meg a hozzá tartozó nő is. Mi értelme így az egésznek?

Figyelt kérdés
A kapcsolatok 2-3 év után úgyis tönkremennek/kihűlnek. Nem érdemes a nőkbe túl sokat invesztálni...

2021. júl. 7. 11:47
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
nekem úgy tűnik, hogy ide csak panaszkodni jársz és rinyálni, de ha neked ez kell, hát csináld, az biztos megoldja a problémáidat
2021. júl. 7. 13:30
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Én 6 éve vagyok együtt a barátnőmmel és egyáltalán nem unalmas. Imádom őt is, a testét is, a punciját is.

Egy kapcsolatban természetes, hogy vannak hullámvölgyek. Ha azokat ki tudjátok együtt küszöbölni, na akkor van szó igazi párkapcsolatról.

2021. júl. 7. 13:46
 13/21 anonim ***** válasza:
52%
Tehát akkor meg akarja csalni a barátnőjét?
2021. júl. 8. 10:16
 14/21 anonim ***** válasza:
72%
4" Nos, mi van, ha ez a férfi problémája, nem pedig a nőé? Nem lehet csak ülni és várni a csodát.Meg kell lepni a nőt, győződjön meg arról, hogy a tűz tovább ég. Ez egy férfi munkás haver, maradj az övénél!
2021. júl. 8. 11:32
 15/21 Senior Séf ***** válasza:
85%
Bármilyen hihetetlen is, a szerelemnek vannak fokozatai. Mélységei, ha úgy tetszik. S ezek a mélységek a partner személytől függenek, hiszen nem illünk össze mindenkivel egyformán. Van ember, akit az első perctől rühellünk, van, aki hidegen hagy, van, aki megmozdít bennünk valamit, van, akit kedvelünk, szeretünk, és van, akinek egy pillantásától megroggyan a térdünk. N, ezt az utolsó kategóriát keresd, és garantálom, nem unod meg még húsz év múlva sem. Tudom, mert én is hasonló cipőben jártam. Közel 50 felejthető kapcsolat után is csak azért nősültem meg, mert úgy gondoltam, jobbat úgysem találok. Találtam, és 23 éve imádjuk egymást rendületlenül.
2021. júl. 8. 14:39
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Neked nem való nő. Kapcsolat biztos nem. Fizetős nőt keress. Ja, hogy abba is kell invesztálni. Akkor vegyél kecskét.
2021. júl. 10. 08:12
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos egy párkapcsolat nem ólomgolyó. Foglalkozni kell vele. Ha nem teszel bele energiát, akkor elhal.
2021. júl. 10. 09:23
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a KFT-számot szerintem rólad írták: https://www.youtube.com/watch?v=noxLLjH_PrY
2021. júl. 10. 16:13
 19/21 anonim ***** válasza:
0%
Számomra csak 25 év után lett unalmas ugyanaz a nő és ugyanaz a punci 🤷‍♂️ 48F
2021. júl. 10. 21:56
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
veled van a baj haver
2021. júl. 11. 00:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!