A kis szürkék mit akarnak tőlünk? Tényleg igaz, hogy több ezer éve rabolnak el embereket kísérleti célból? Miért nem írtják már ki az emberiséget, tényleg keveredni akarnak egy ilyen agresszív fajjal mint az ember? Mi értelme ennek az egésznek?
Most őszintén minek kellene mindent kiirtani? A zoológus megöli az állatokat azért, mert azon a területen lakhatna is? Nem, megfigyeli, megvizsgálja, ha szükségét érzik a szakemberek befogják, de elsődleges cél nem a kivégzés, hanem a vizsgálat.
Ráadásul honnan tudod, hogy ez a bolygó alkalmas nekik hosszútávú életre. Nagy eséllyel más a bioszféránk, mint az övék, más baktériumok, vírusok, növények, állatok, gombák, amikhez sejtésem szerint más bolygókon nem kellett alkalmazkodniuk.
Az, hogy egy bolygó életre alkalmas egyáltalán nem biztos, hogy egy idegen faj, a bolygó, vagy önmaguk átalakítása nélkül alkalmas az ottani hosszútávú életre.
Lehet, hogy olyan energiabefektetés kellene nekik az itteni hosszútávú élethez, amiért nem éri meg kiirtani egy intelligens fajt.
Már ha egyáltalán tényleg léteznek, mert én szürkékről, csak homályos kivehetetlen filmeket láttam, és egy bácsi sztoriját hallottam, aki amúgy nem tudta bizonyítani az igazát.
a méret és a fogyasztás/pazarlás nem egyenesen arányos.
mi is lazán eléldegélnénk éhezés se lenne ha nem pazarolnánk annyit és egyéb.
Ha csak a fogyasztást nézzük a világ egyes részein éheznek, máshol túlsúllyal küszködnek. A túltermelés miatt elsivatagosodnak a földek, miközben szemét szigetek alakulnak ki.
Csak ezt nézve elég kivárniuk, az ember csak ezzel kiírtja önmagát. Nekik eközben csak dns mentéseket kell tenniük, hogy a ma még élő és a már kihalt állat és növény világot feléleszthessék. Kibszott Noé bárkája 2.0...
idegenek nélkül is valószínűleg lesz egy elég kemény időszaka az emberiségnek, amit ráfogni ráfoghat a földönkívüliekre szürkékre v reptilliánokra, vallási vonalon (ha már Noé) a démonokra is. de csak magának köszönheti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!