Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként a luxusprostitúcióval rövid időn belül meg lehet gazdagodni?
Ohh..kösz...ugyan nagyon nem így működik, drága az, ami a piacon ritka és kereslet van rá, de bas..d meg, nélküled tök hülye lennék.
Aludj inkább, kisfiú.
A piac meg nem úgy működik, hogy beárazom magam, mert én jajjde különleges vagyok.
21, az az érzésem, hogy te itt kva szakértő vagy, de eddig egy büdös tényt nem árultál el:D Az ilyen tudás annyit ér, mint az elásott pénz. Semennyit.
De ha esetleg szeretnél hasznos választ is adni, elmesélhetnéd, hogy hogy működik a piac, ha már nem úgy, mint mi földi halandók gondoljuk.
Nem szeretném:-) Már elmesélni.
Keresd, barátom, máshol a megoldást!
Kérdés az, hogy mit értesz az alatt, hogy "rövid időn belül" és hogy "meggazdagodni".
Nekem bő 2 év kellett ahhoz, hogy legyen egy jó autóm, szép ruháim, néhány egzotikus utazásom, és most készülök lakást venni.
Nem tudom, ez meggazdagodásnak számít-e, és mennyire gyorsnak.
Csak gondoltam válaszolok, mert itt úgy látom a "szakértő" pasiktól nem sokra számíthatsz :) (Tisztelet a korrektebb kivételnek.)
Én egészen lentről kezdtem.Gyomor,kedvesség és türelem kell ehhez.
Nézd nekem 7 év alatt lett több lakásom amiket most kiadok van egy közép kategóriás kocsim.
Nem tudom ez gazdagságnak számít de jól megélek belőle.
Teszem hozzá nem költök hülyeségekre nem iszok,nem drogozok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!