Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként a luxusprostitúcióval rövid időn belül meg lehet gazdagodni?
Biztos én ismerem ezt a világot rosszul és ti jól:-)
Hogyne:-))
Akkor mitől luxus? Hogy annak tartja magát? Vagy mitől is?
A hatos
Hát én kukáznék egy 175 centis nőt, az tuti:D Én vagyok annyi, nekem ne égimeszeljen itt.
Mondjuk az is kérdés, hogy mennyire intelligens az a nő, aki beszél 3 nyelvet, van legalább 1 diplomája, és egy olyan szakmába megy el, amit 8 általánossal is lehet művelni:D Az ilyen már megélne munkából is...
Igen, de a kérdező luxusnak tartja magát. Kérdés: mitől az? Mi az, amit pluszban tud nyújtani?
A hatos-tizenegyes
Hát én nem tudom, nem igazán informatív a kérdező.
Egyébként néha van egy egy csaj aki megcsinálja a szerencséjét, hallottam már olyat aki 20 ezret fizetett azért hogy rá nézhessem egy percig egy 20 éves csaj melleire. De hozzá se érhetett...
Szóval néha vannak hülye pasik, különösen ha bele bolondulnak egy csajba.
Én a kérdező helyében inkább sugardaddyt keresnék.
Segítek, 16-os: "NŐKÉNT A..." - így kezdődik a mondat.
Vajon ez egy férfit vagy egy nőt érdekel?
a 14-es
17es.
1. "nőként vagy férfiként lehet jobban meggazdagni Xből?" kérdés pedig arra utalna, hogy a kérdező a válasz függvényében eldönti, hogy milyen nemű legyen?:D
Én is szoktam feltenni úgy kérdést, hogy "férfiak! Ezt v azt szeretitek?" - és általában kapom a privátokat, mert azt hiszik nő vagyok. Pedig a kérdés csak a célcsoportot feltételezi, az én nememet nem.
2. A fő álíltásod viszont az volt, hgoy luxusnak tartja magát. Ezt honna szopkodtad ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!