Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl rövid vékony pénisszel lehet élvezni a szexet?
Megtetszett egy férfi, nagyon kis aranyos, rendes normális férfi.... viszont nagyon pici a szerszáma, azt mondta 9-10 erektáltan..
Tegnap feljött hozzám de csak petting volt, valóban ilyen picit sosem láttam még, nyalni nagyon jól tud...
Nem tudom hogy a szexet lehet majd így eü élvezni van e valami trükk.
Eddig átlag feletti mérettel rendelkező pasijaim voltak szóval ez így most azért furi kicsit
- ha esetleg szereted az analis izgatást akkor egy plug vagy vekony anál dildo a popiba, igy szűkebben lenne a vaginalis behatolasnal, hatha jobban érződne a kisebb mérete,
- esetleg pénisz köpeny neki, vagy miután ő élvezett utána téged dildoval is kielégít,
- vagy nyalás közben jó technikával ujjaz
nekem ezek jutottak eszembe, amik szerintem mindkét félnek elfogadhatóak talán, de rajtatok múlik hogy hogyan tudtok kommunikálni erről, sok sikert, fő az őszinteség, remélem áthidalhato lesz a problémátok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!