Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prostituáltak használata?
Őszintén érdekelne hogy 19 évesen neked hogy van pénzed ennyire jó minőségű prostikra?
Rosszlányokon néztem, kb 90% annyira rossz hogy ingyen sem nyúlnék hozzájuk. Nem tudom ki hogy van vele de nekem a hétköznapi életben található átlagtól kicsit jobb csajok kb felfoghatatlanul jobbnak tűnnek mint a prostik. Szerintem csak az igazán drága prostik azok akik dughatók.
21 évesen kezdtem
Havi 2x mindig eljárok saját keresetből már 10. éve
Buliban, vagy máshol ennek az árát simán elszórják
#2!
Tiszta sor, csak mint mondtam nem egyszerű ezt összehozni. Persze, nem lehet megúszni kockázat meg időtöltés nélkül, de többet adunk bele srácok, mint amit kapunk a lányoktól. Csak az elvárás, a követelőzés, és azt veszem észre, hogy annyi pénzt, időt, energiát teszek bele, és egyik sem jön vissza annyira. Tehát mindegyik többnek állítja be magát, és több a körítés mint ami benne van. Jobb a csomagolás, mint a termék. Ha most mondjuk ma akarsz valakit behozni, akkor írj rá valakire (mert az a leggyorsabb) lehet, hogy nem is válaszol, és még tengernyi negatív lehetőség, de úgy ha MINDEN összejönne elsőre is, (amire az esély kb 0) akkor mától kezdve 3 héten belül be tudod húzni a csajszit. Vagy 1 hét, de akkor nagyon jószívű voltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!