Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám tovább bírni az aktust?
Sziasztok!
Lassan két éve együtt vagyunk a barátnőmmel, és úgy érzem, minden tekintetben elég jól összecsiszolódtunk, így szexuális téren is. Egy dolgot kivéve: amikor magára a behatolásra kerül sor, pózonként maximum 3-5 percig bírom. Amikor váltunk, és van egy kis időm pihenni, úgy egészen sokáig el tudom húzni - viszont, ha kitartóan kéne teljesítenem egy, meghatározott pozícióban, úgy egyszerűen csak ennyit bírok. Nem tudok elvonatkoztatni. Hiába változtatok olykor a ritmuson, mélységen, csípőmozgáson.
Próbálom minden alkalommal kompenzálni hosszú előjátékkal, finoman a csúcsig felizgatni - aztán hol orálisan, hol ujjal, csikló vs. szerszám módszerrel stb. kielégíteni. Ha igény mutatkozik rá, akkor természetesen utójátékkal ugyanez. Második körünk nem szokott lenni, mert ezek után mindig kidől, és alszik, mint a tej.
Párszor beszélgettünk erről - illetve, inkább én kérdeztem meg tőle, hogy hiányol-e esetleg valamit az együttléteinkből. Azt mondta, hogy ez neki így tökéletesen megfelel, mert amúgy sem túl érzékeny a hüvelye. Szóval neki elég az a pár perc, amíg "együtt vagyunk". Mégis úgy érzem, habár okot nem adott rá, hogy kételkedjek a szavában - inkább csak engem akar megnyugtatni ezzel.
Neki nem mutatom ki a kételyeimet, ezért fordulok inkább hozzátok névtelenül. Többet szeretnék nyújtani neki.
Nektek van valami bevált módszeretek arra, hogy kicsit tovább bírjátok? Nálatok milyen hosszú egy együttlét, és mire van kölcsönösen igényetek?
Google a barátom, tudom - de az ott olvasott módszerek egyike sem vált be nálam.
Köszi a segítséget!
Gondolj közben egy pozitív terhességi tesztre.
Beválik. ;)
1-es, nálunk ugyanez, hát remélem 😀
2-es, 3-as, gyakorlatias megközelítések 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!