Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Bírni fogja a kiscsaj a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bírni fogja a kiscsaj a méretemet?

Figyelt kérdés

Unokatesóm exbarátnőjével kavarok egy ideje,ő szinte egyidős a csajszival,én viszont jópár évvel több vagyok nála,viszont a kiscsajt nem zavarja és működőképes is a viszony,de eddig aktus még nem volt és mivel a péniszem 20 centi feletti és vastag is így tartok tőle hogy nem lesz túl egyszerű befogadnia a méretemet,nagyon szép,kis vékony csajszi persze tudom az alkatnak nem sok köze van ehhez de nagyon kis szűk puncija van ami jó de ennyiből hátrány nekem is meg neki is.

Érdemes megpróbálnunk sok ujjazás,sikosító és társai mellett vagy valószínűbb hogy nem fogja bírni és inkább bele se kezdjünk?

2021. máj. 29. 00:42
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg unokatesódat hogy bírja a csaj?
2021. máj. 29. 01:16
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is alacsony vagyok és vékony, barátomnak nagy van, és jól bírom ;)
2021. máj. 29. 01:25
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Leírtad, hogy tudod, hogy nem az alkaton múlik, és tényleg.. A puding próbája az evés, úgyhogy kénytelen vagy kipróbálni. Amúgy ekkora szerszámmal bárkivel óvatosnak kell lenni!
2021. máj. 29. 01:29
 4/9 anonim ***** válasza:
91%
Ja itt mindenkinek 20 centi feletti....
2021. máj. 29. 02:10
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Óvatosan, ésszel, sok előjátékkal és nem bolond módjára tolni. Amúgy ha azt írjuk nem fogja bírni akkor kihagynád a csajt vagy mi? Téged sem a szerelem vezérel a storyban úgy látom :D
2021. máj. 29. 04:12
 6/9 mantis religiosa ***** válasza:
100%
Nehogy aztán te ne bird szuflával. 😗😄
2021. máj. 29. 04:43
 7/9 anonim ***** válasza:
87%
A mai esti mese során egy kisfarkú fiú gyakorikérdéses álmododozását hallhattuk. Köszönjük. Nem, nem fogja bírni a kiscsaj a hatalmas szerszámodat, nagyon vigyáznod kell vele. Jóéjszakát :)
2021. máj. 29. 06:20
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem szexeltetek, honnan tudod, hogy szűk kis puncija van?
2021. máj. 29. 08:56
 9/9 anonim ***** válasza:
84%

#7: 😂😂😂👌

Hallod Öcsi, azért úgy kellett volna kiírnod ezt, hogy leveszed az átlagos cerkádról a péniszköpenyt és nem húzol le előtte 3 felest. Ezek az okai a méret nagyobbodásnak.

2021. máj. 29. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!