Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha lesz barátnőm akkor ő el...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha lesz barátnőm akkor ő el fogja fogadni a méretemet?

Figyelt kérdés

Eddig csak egy alkalmi szex volt, és hát sajnos nem élvezte a lány.

Ha lesz barátnőm akkor ő el fogja fogadni?

Péniszem mereve: 13.8/4.2 centi.

21 éves vagyok.

2018. jún. 21. 18:24
 1/9 anonim ***** válasza:
58%
En elfogadnam :) Biztos szep darab 23L
2018. jún. 21. 18:28
 2/9 anonim ***** válasza:
51%

13.8 cm. ???

Ezt hogy tudtad igy megmérni?

2018. jún. 21. 18:34
 3/9 A kérdező kommentje:
úgy hogy nem teljesen 14 cm, de mondjuk ha nagyon felizgulok akkor lehet 14 is akár, de azért írtam így mert ez a minimum.
2018. jún. 21. 18:36
 4/9 anonim ***** válasza:
63%
Ha valóban lettél volna már nővel, tudnád, hogy nem a méreteddel van gond...
2018. jún. 21. 18:38
 5/9 anonim ***** válasza:
45%
Jó a méret!!
2018. jún. 21. 19:25
 6/9 anonim ***** válasza:
45%
Talán szerencséd lesz, mert ez az átlag legalja, szemben az én 12/3,5cm-es mikro méretemmel, na az egy vicc vékony és kicsi kategória.
2018. jún. 21. 20:19
 7/9 anonim ***** válasza:

Az érzelmek sokkal fontosabbak, tehát igen, ha lesz barátnőd, el fogja fogadni a méretedet, ami egyébként egyáltalán nem kicsi, hanem tök átlagos hosszúságú, és jóval az átlag feletti vastagságú.

Tudod, mit jelent az átlag? Hogy épp annyinak van nagyobb, mint ahánynak kisebb!

2018. jún. 21. 20:49
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Ha te vagy az első neki, akkor talán elfogadja, mert nem lesz viszonyítási alapja. De ha már aládurrantottak rendesen 17-19/5 cm-vel, akkor keveselni fogja..
2018. jún. 21. 20:52
 9/9 anonim válasza:
32%
Nincs semmi baj a méreteiddel. Szerintem a szex milyensége nem a mérettől függ. Az én élettartam méretei is kb. olyanok, mint a tied és nagyon lehet élvezni,imádom. Párom előtt voltam más férfival is, akinek sokkal nagyobb volt, de nem élveztem annyira. Szerintem az élvezet attól függ a legjobban, hogy mennyire szereted a párod.
2018. jún. 22. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!