Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lesz barátnőm akkor ő el fogja fogadni a méretemet?
Figyelt kérdés
Eddig csak egy alkalmi szex volt, és hát sajnos nem élvezte a lány.
Ha lesz barátnőm akkor ő el fogja fogadni?
Péniszem mereve: 13.8/4.2 centi.
21 éves vagyok.
2018. jún. 21. 18:24
1/9 anonim válasza:
En elfogadnam :) Biztos szep darab 23L
2/9 anonim válasza:
13.8 cm. ???
Ezt hogy tudtad igy megmérni?
3/9 A kérdező kommentje:
úgy hogy nem teljesen 14 cm, de mondjuk ha nagyon felizgulok akkor lehet 14 is akár, de azért írtam így mert ez a minimum.
2018. jún. 21. 18:36
4/9 anonim válasza:
Ha valóban lettél volna már nővel, tudnád, hogy nem a méreteddel van gond...
6/9 anonim válasza:
Talán szerencséd lesz, mert ez az átlag legalja, szemben az én 12/3,5cm-es mikro méretemmel, na az egy vicc vékony és kicsi kategória.
7/9 anonim válasza:
Az érzelmek sokkal fontosabbak, tehát igen, ha lesz barátnőd, el fogja fogadni a méretedet, ami egyébként egyáltalán nem kicsi, hanem tök átlagos hosszúságú, és jóval az átlag feletti vastagságú.
Tudod, mit jelent az átlag? Hogy épp annyinak van nagyobb, mint ahánynak kisebb!
8/9 anonim válasza:
Ha te vagy az első neki, akkor talán elfogadja, mert nem lesz viszonyítási alapja. De ha már aládurrantottak rendesen 17-19/5 cm-vel, akkor keveselni fogja..
9/9 anonim válasza:
Nincs semmi baj a méreteiddel. Szerintem a szex milyensége nem a mérettől függ. Az én élettartam méretei is kb. olyanok, mint a tied és nagyon lehet élvezni,imádom. Párom előtt voltam más férfival is, akinek sokkal nagyobb volt, de nem élveztem annyira. Szerintem az élvezet attól függ a legjobban, hogy mennyire szereted a párod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!