Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen igazságtalan?
Sokan vannak akiknek 16 évesen volt lehetőségük rendszeresen szexelniük én meg már 8 évvel több vagyok de rendszeresen sosem szexeltem,csak nagyritkán. Ismerkedem de nekem annyira nincs szerencsém ebben:(
Pl sosem aludtam együtt lánnyal, és kölcsönös szerelemben sem volt még részem nagyon szar.
Nem tudom hogy miben jobbak azok akik már 16 évesen ilyen szerencsések voltak.
Max a mai társadalomban, ja. De hát ma a mai társadalomban élünk, nem?? Aki meghal rákban, az nehezen szaporodik. Aki hajlamos rá, annak se lenne szabad, itt jön be amit mondtam is, az ember beavatkozása, a nem egészséges egyedek eletben tartása. A jó külső segít abban, hogy partnert találj a szaporodáshoz, akár tetszik, akár nem. Az meg hogy a fejedben mi van, már csak rajtad múlik.
Az elv ugyanaz: Az erősebb kutya baszik. Embereknél pedig aki alkalmasabbnak tűnik egy család és az utódok fenntartására: jó külső, sikeres munka, minnél több pénz, ez biztosít jó hátteret. A nyafogós életképtelen hulladék nem kell senkinek (pl a kérdező). Fizikailag biztos alkalmas lenne rá, baszni a hülye is tud. De családot eltartani? Akkor is ide jönne a GYK-ra sírdogálni, hogy nekik miért nem jut sok pénz meg gazdagság...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!