Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen igazságtalan a férfiak élete?
Ha kis farokkal születik örökre olyan marad, mert operációval is max +1 cm vasragság és +2 cm hossz érhető el.
Kis mellű nők bezzeg kijöhetnek óriási szilikon csöcsökkel, seggüket is feltöltethetik, ha lusták guggolni.
Utolsó szempont pedig egy átlagos kinézetű nő is bármikor szexhez juthat, de még a fullos pasiknak sem ennyire könnyű :(
Mennyire kicsi a farkad?
A legkisebb akivel dolgom volt az 9 cm (ő mondta, de nekem nagyobbnak tűnt vmennyivel). Szóval nem lehetetlen, persze annak a pasinak volt ám rendesen önbizalma a kis farka mellett, határozott is volt és sportos testalkata, ez pedig vonzó. Ezeket a tulajdonságokat te is megszerezhetednéd.
Átlagnál kicsivel nagyobb méretű férfi vagyok, tehát nem vagyok érintett, de én is filozofáltam már ilyesmin haverokkal, hogy a nőknek mennyi téren van könnyebb dolga :D
Igen, ha tényleg kicsi a f-szod, akkor azzal egyszerűen nem tudsz mit csinálni, ráfaragtál.
Lehetsz nagyon pénzes, lehetsz izmos, lehetsz magabiztos, lehetsz humoros, ezzel nem tudod ezt kompenzálni. Max. olyan nőket tudsz összeszedni, akik a pénzed által nyújtott kényelemért és státuszért cserébe hajlandóak a saját szexuális élvezetüket másodlagos helyre sorolni. De az ilyen nők is jobb esetben csak álmodoznak egy méretes f-szról, rosszabb esetben félrekúrnak.
Persze van nagyon-nagyon kevés olyan nő, aki tökéletesen megelégszik egy kis farokkal, mert olyanok az anatómiai adottságai, de ez tényleg nagyon kevés, százból talán egy.
Ehhez képest egy nő a szex élvezetét megkeserítő szépséghibáit, pl. randa, lógós parizercsöcs, stb., szimpla műtétekkel tudja korrigálni.
Hát ez van, nőként sokkal könnyebb dugáshoz jutni, és sokkal kevesebb erőfeszítésükbe kerül szexuálisan vonzónak lenni, ez a férfisors.
Más szempontból meg nekünk jobb:
- nem keseríti meg minden hónapban 3-4-5 napra az életünket a menstruáció
- nem klimaxolunk
- többet keresünk, így anyagilag nem vagyunk rászorulva annyira a párkapcsolatban élésre
- fizikailag erősebbek vagyunk, így nem kell tartanunk se nemi erőszaktól, se párkapcsolaton belüli erőszaktól
Egyébként meg amilyen hihetetlen tempóban fejlődnek a szexrobotok, szerintem max. 10 évet kell rá várni, hogy kijöjjönek a majdnem tökéletesen élethű modellek, amik nem csak kinézetre élethűek, hanem még a szex közbeni mozgást és viselkedést is élethűen imitálják, azok meg minden apró kis részletben a megrendelő igényeire lesznek szabva.
Szerintem a szexuálisan frusztrált, komplexusos férfiak, incelek, stb. számára ez lesz a megoldás.
9:
Igazából nem ezt írtam, csak te ezt értetted ki belőle.
Nem kell nagy farok. Egy átlag méret elég a nők 80-90%-ának.
Akkor vagy szarban, ha kicsi. Mondjuk 10 centi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!