Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért ilyen igazságtalan a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen igazságtalan a férfiak élete?

Figyelt kérdés

Ha kis farokkal születik örökre olyan marad, mert operációval is max +1 cm vasragság és +2 cm hossz érhető el.

Kis mellű nők bezzeg kijöhetnek óriási szilikon csöcsökkel, seggüket is feltöltethetik, ha lusták guggolni.

Utolsó szempont pedig egy átlagos kinézetű nő is bármikor szexhez juthat, de még a fullos pasiknak sem ennyire könnyű :(

2020. szept. 15. 10:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
75%

#9 engem a kisfarkú exem csalt meg annó. Azóta már boldog családapa.

Nem kell nagy farok ahhoz h kielégíts egy nőt, szerencsére ennek számtalan módja van nálunk. Nekem csiklóorgazmusom mindig van, anál is sokszor összejön (ez hangulatfüggő) és a hüvelyi orgazmus is megy, akár csak attól is el tudok élvezni ha a bejáratot birizgálja.

2020. szept. 15. 12:47
 12/19 anonim ***** válasza:
77%
Le lehet pontozni (tudom, hogy itt gyakorin csak ennyit tudnak az emberek), de attól még sajnos igaz marad, amit írtam.
2020. szept. 15. 15:42
 13/19 anonim ***** válasza:
63%

Nem a méreteddel van a baj, hanem a hozzáálláspddal!

Ha itt nyávogsz állandóan, sajnáltatod magad, így pláne nem lesz csajod, nemhogy a farkincád miatt.

Ez a véleményem!

Páromat sem a farka miatt szeretem, mert neki sincs olyan "traktor kipufogó" mérete, hanem azért szeretem, ahogy velem törődik, figyel rám, szeret, megbecsül!

De így hogy itt jajvékolsz, soha nem lesz senkid!

2020. szept. 15. 16:41
 14/19 anonim ***** válasza:
36%
#13as legyen igazad, senkinek nem kívánnék ilyen párt
2020. szept. 15. 16:54
 15/19 anonim ***** válasza:
63%

Ha kicsi a farkad, attól még bejuthatsz a pinába:

[link]

2020. szept. 16. 15:47
 16/19 anonim ***** válasza:
66%
Egyébként valóban igazságtalan lenne? Évezredeken át a nők nem tanulhattak, nem nyilváníthattak akaratot, csak szülniük,, meg dolgozniuk volt szabad. Bár, ha belegondolok,, most sincs sokkal jobb soruk, ha ilyen önsajnáló gyászhuszárokból kell válogatniuk.
2020. szept. 16. 15:52
 17/19 anonim ***** válasza:
42%

16. A múlt emberei hogy jönnek ide? Ha nem olvastál volna róluk, nem is tudnád hogy léteztek vagy hogy mi volt velük. Az hogy 1000 éve milyen igazságtalanságot szenvedett el egy X ember, akihez neked semmi közöd nincs, semmiben nem befolyásol téged a jelenben.

De a férfiaknak is voltak szar dolgaik régen: Kötelezően el kellett menni háborúba megdögleni például.

2020. szept. 16. 16:01
 18/19 anonim ***** válasza:
21%

ma 15:47

Nem vagy piskóta hallod...

2020. szept. 16. 16:09
 19/19 anonim ***** válasza:
74%
Egy "fullos" pasi is bármikor szexhez juthat. Haverokkal lementünk balatonra pár napra, egyiküknek az első nap 26 match jött össze tinderen, ezek közül kiválasztott két szépet, az egyiket délután fektette meg a másikat este. És ő még nem is annyira "fullos", inkább csak jóképűbb az átlagnál.
2020. szept. 16. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!