Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen igazságtalan?
Sokan vannak akiknek 16 évesen volt lehetőségük rendszeresen szexelniük én meg már 8 évvel több vagyok de rendszeresen sosem szexeltem,csak nagyritkán. Ismerkedem de nekem annyira nincs szerencsém ebben:(
Pl sosem aludtam együtt lánnyal, és kölcsönös szerelemben sem volt még részem nagyon szar.
Nem tudom hogy miben jobbak azok akik már 16 évesen ilyen szerencsések voltak.
ez nem szerencse kérdése
mind külső, mind belső és mind megfelelő partner találás függvénye
nem véletlen nem találsz senkit, talán ideje lenne elgondolkodnod min kellene változtatnod
Ami azt illeti, nincs semmi igazságtalanság, minden a helyén van. Az életképes szexel, élvez, szaporodik, az életképtelen nem. Ettől lesz a génállomány minden generációval egyre jobb, hogy a gyenge nem tudja tovább vinni.
A természetes kiválasztódásba túl nagy mértékben szólt bele az ember, sok olyan betegség és defekt kezelhető már amit amúgy nem lenne szabad tovább vinni. Ezzel kompenzál a természet, a selejtet nem engedi szaporodni.
Törődj bele és teljesedj ki valami másban!
#3 Nő egészen máshogy éli ezt meg, mint férfi. A szaporodási ösztön sokkal magasabb a férfi nemi hormonok miatt.
Herék nélkül egy nő ezt sosem fogja megérteni, átérezni.
Kasztrálva egy férfi is teljesen elvan szex nélkül.
#5 Max a mai társadalomban számít valaki csak kinézete alapján életképesnek. Van szép emberekből is beteges bőven. Kívülről tökéletes egyén, de a rák pl nem válogat. Bőven van lehetősége ilyen embereknek is a szaporodásra. Lenne 800 másik szempont szűrni ki életképes, ki nem.
Kb, mint a kutyáknál. Kitenyésztődik a szép utód, de jó eséllyel beteges lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!