Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért ilyen igazságtalan?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen igazságtalan?

Figyelt kérdés

Sokan vannak akiknek 16 évesen volt lehetőségük rendszeresen szexelniük én meg már 8 évvel több vagyok de rendszeresen sosem szexeltem,csak nagyritkán. Ismerkedem de nekem annyira nincs szerencsém ebben:(

Pl sosem aludtam együtt lánnyal, és kölcsönös szerelemben sem volt még részem nagyon szar.

Nem tudom hogy miben jobbak azok akik már 16 évesen ilyen szerencsések voltak.

2021. júl. 3. 10:53
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
75%

ez nem szerencse kérdése

mind külső, mind belső és mind megfelelő partner találás függvénye

nem véletlen nem találsz senkit, talán ideje lenne elgondolkodnod min kellene változtatnod

2021. júl. 3. 10:58
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Lehet fejlődni külsőben és belsőben is. Igaz hogy vannak akik úgymond "előnnyel kezdenek", de hát ezt dobta a gép. Attól még ha kihozod magadból a maximumot elég kicsi az esélye hogy ne tudj sikeres lenni
2021. júl. 3. 10:59
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésedre nem tudok választ adni, viszont annyit tudok mondani, hogy nem feltétlenül érdemes az első adandó alkalommal elveszteni a szüzességed. Nem tudom, hogy miért kell már 16 évesen rendszeresen szexszelni. Értem én, hogy sokan azt mondják, ez az élet, de én is már majdnem 22 voltam, amikor elvesztettem a szüzességem, és akkor se egy jött ment pasival, hanem akivel már másfél éve együtt voltam. És addig is éltem az életem, voltak pasijaim, csak éppen nem szexszeltem minden második nap, esetleg egy olyan emberrel, aki nem is szeret, csak szexre kellek neki.
2021. júl. 3. 11:00
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Hja kérem, az a fránya evolúció...
2021. júl. 3. 11:03
 5/15 anonim ***** válasza:
54%

Ami azt illeti, nincs semmi igazságtalanság, minden a helyén van. Az életképes szexel, élvez, szaporodik, az életképtelen nem. Ettől lesz a génállomány minden generációval egyre jobb, hogy a gyenge nem tudja tovább vinni.

A természetes kiválasztódásba túl nagy mértékben szólt bele az ember, sok olyan betegség és defekt kezelhető már amit amúgy nem lenne szabad tovább vinni. Ezzel kompenzál a természet, a selejtet nem engedi szaporodni.

Törődj bele és teljesedj ki valami másban!

2021. júl. 3. 11:14
 6/15 anonim ***** válasza:
59%
#5 akkor ha neked 16 évesen még nem volt gyereked, nagyon életképtelen vagy a tesóékhoz képest
2021. júl. 3. 11:30
 7/15 anonim ***** válasza:
#6 sarkíthatsz, de ez van.
2021. júl. 3. 11:42
 8/15 anonim ***** válasza:
#7 sarkíthatunk, de mire neked vagy nekem átlagos többségiként gyerekünk lesz, a tesók egy része már nagyszülő. kétszer annyi generáció lepörög, kétszer annyit javul(hat) a génállomány, de valamiért a harmincas éveikben járó nagyszülők láttán a legtöbben mégsem bólogatnak, hogy "igen, igen, minden a helyén van"
2021. júl. 3. 11:46
 9/15 anonim ***** válasza:

#3 Nő egészen máshogy éli ezt meg, mint férfi. A szaporodási ösztön sokkal magasabb a férfi nemi hormonok miatt.

Herék nélkül egy nő ezt sosem fogja megérteni, átérezni.

Kasztrálva egy férfi is teljesen elvan szex nélkül.

2021. júl. 3. 13:05
 10/15 anonim ***** válasza:

#5 Max a mai társadalomban számít valaki csak kinézete alapján életképesnek. Van szép emberekből is beteges bőven. Kívülről tökéletes egyén, de a rák pl nem válogat. Bőven van lehetősége ilyen embereknek is a szaporodásra. Lenne 800 másik szempont szűrni ki életképes, ki nem.

Kb, mint a kutyáknál. Kitenyésztődik a szép utód, de jó eséllyel beteges lesz.

2021. júl. 3. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!