Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak kedvesseg tole vagy mas is? 18l
Figyelt kérdés
Nyari munkahelyemen tortent. Amikor bementem egy helyisegbe ahol csak o volt, es ki kellett hoznom vmit, akkor eloszor meglatott viccelodott vmivel es utana vegig a szemembe nezett es mosolygott ram amig ki nem mentem onnan. Ehhez hasonlo tobbszor is volt, hogy igy nezett ram. Harmincas lehet kb es ugy tudom van is baratnoje.2021. jún. 30. 22:01
1/2 anonim válasza:
Attól a hormonok még dolgoznak. Valószínű nem lenne ellenére, ha lenne egy kis ez+az köztetek.
2/2 anonim válasza:
Már bocs drága, de attol hogy a kollegád munkahelyen rádmosolygott és belenézett a szemedbe, abbol mi ezt nem tudjuk a jo Istenre se megmondani, hogy o mit akar. Simán csak egy kedves ember. Jobb mint ha bunkon hozzád se szolna, nem? Ha meg akar valami toled, majd ugy is jelezni fogja és tudtodra adod. De azok már ettol nagyobb interakciok lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!