Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha elhivtok kajalni egy lany...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elhivtok kajalni egy lany ismerosotoket az kedvesseg vagy tobb?

Figyelt kérdés
2021. jún. 17. 14:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Attol fugg mi a szandeka. Volt hogy elhivtam kajalni, mint barat. De olyan is volt, hogy tobbet ereztem es azert hivtam el.
2021. jún. 17. 14:17
 2/5 anonim ***** válasza:

Attól függ hova és kivel :D

Ha épp találkozok egy ismerősömmel, de előtte megéhezek és felvetem neki hogy ugorjunk be egy mekibe és meghívom, akkor kedvesség / udvariasság. Ha társaságban vagyunk, mondjuk 4-en, és beülünk valahova, az hasonló helyzet. Nyilván ha egy normális étterembe direkt kettesben hívom el a lányt, akkor az már többről szól.

2021. jún. 17. 14:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Az kedvesseg vagy tobb
2021. jún. 17. 14:21
 4/5 anonim ***** válasza:

Munkahelyről néha kijárunk ebédelni, tetszik ha úgy alakul, hogy csinos fiatal kolléganővel megyünk kettesben. Ők úgy tetszenek (szexuálisan vonzónak találom őket), hogy nincsenek terveim velük.

Ha viszont mondjuk egy baráti társasággal strandolsz, ott az egyik srác büfébe hív, akkor az azért van, mert úgy tetszel neki, hogy szeretné ha összejönnél vele. Ilyenkor a kajádat is fizeti.

2021. jún. 17. 15:17
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha nem tudod egyértelműen eldönteni, akkor több.

Ha csak haveri elhívás lenne, akkor nem filóznál rajta, mert egyértelműen tudnád, hogy micsoda.

2021. jún. 17. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!