Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez így jelent valamit, vagy csak kedvesség? L
Figyelt kérdés
Valakivel most találkoztam hónapok óta, és megjegyezte hogy látszik az edzés rajtam stb. Sokat mosolygott rám. Kérdezgetett tőlem pár dolgot, érdeklődött, pedig ha egy társaságban vagyunk alig beszéltünk pár szót ezelőtt.2021. jan. 19. 15:16
1/5 anonim válasza:
Azt hogy biztos megnézte a segged. És bejön neki.
2/5 anonim válasza:
Hát ennyibol nehéz megmondani. Lehet csak simán megdicsérte az alakod mert tényleg jol néz ki, és csak simán kedves volt. De lehet hogy sexuálisan is bejosz neki, tudod mint no, és akarna toled valamit. De így ennyibol ezt nem lehet megmondani. Ha máshogy soha nem kozelít semmit, akkor valoszinu csak kedves volt.
3/5 A kérdező kommentje:
Hat ezt mondom, hogy most volt az elso hogy ennyit erdeklodott, kerdezett stb
2021. jan. 19. 15:22
4/5 anonim válasza:
Nagy valószínűséggel az edzésnek köszönhető változásod kedvező benyomást tett rá! Rajtad is múlik, hogy más benyomás is legyen!
5/5 anonim válasza:
Ilyenkor sosem értem a kérdezőt... te láttad a szemeit, a tekintetét nem mi - szóval lövésünk sincs, mert nem voltunk ott. Te rendelkezel a legtöbb infóval, benyomással.
Egy biztos a pasas neked nagyon bejön. Úgyhogy a helyett hogy azon filóznál "tetszem-e neki" inkább adj neki pozitív visszajelzéseket, előveszed a legszebb mosolyod, csillogó szemek, flört stb. jelzed neki hogy biz' neked tessék és nem lenne ellenedre ha próbálkozna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!