Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, mi a véleményetek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mi a véleményetek a PPP-s péniszről?

Figyelt kérdés

PPP: pearly penile papules. A makk peremén apró fehér mirigyek vannak körben. Nézzetek meg róla 1-2 képet kérlek, mert ide nem merek linkelni sajnos. Nem nemi betegség és nem is ápolatlanságból fakad, egyszerűen csak ilyen genetikai dolog. Nekem sajnos ilyen van és régen tiniként próbáltam eltávolítani, de nem múltak el. Félek így lefeküdni egy lánnyal, elég ciki. Még a végén azt hiszi, hogy valamilyen nemi betegségem van. Régebbi kérdéseknél olvastam, hogy volt olyan lány akinek még tetszett is ez a barátja péniszén, ezért is írtam ki a kérdést. Hátha más se elutasító vele, vagy más lány is találkozott már a jelenséggel.

Szóval a kérdésem, hogy ti (lányok) találkoztatok már ilyen pénisszel? Mi volt róla a véleményetek és mennyire gyakori dolog ez? Olyanok válaszát is várom akiknek ilyen van, az ő tapasztalataik is érdekesek.

2021. jún. 29. 18:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nekem Fordyce-foltos a farkam. Ez talán rosszabb, mert viszonylag sok van a fityma bőrén. Engem kifejezetten zavar, és bár tudom, hogy természetes jelenség, de akkor is zavar. Annyira, hogy ez miatt inkább kerülöm a szexet.
2021. jún. 29. 19:32
 12/16 anonim ***** válasza:
Nekem egyből a public-private partnership ugrott be, de abban semmi szexuális nincs (kivéve, hogy anno átmenetileg megb_szták az országot az M5-ös ilyen módon való elkótyavetyélésével).
2021. jún. 29. 20:20
 13/16 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyen a makk pereme alatt.

30+ partnernél járok, még senki észre se vette szerintem...

2021. jún. 30. 01:05
 14/16 anonim ***** válasza:

Érdekes, nekem is van, én nem is foglalkoztam vele sokáig, azt hittem mindenkinek ilyen.

Mindegyik barátnőm megkérdezte mi az, egyik se undorodott tőle nagyon, de nyilván nem is tetszett annyira, ahogy nekem sem tetszik mondjuk egy stria, de ez van, ezt kell szeretni.

2021. jún. 30. 06:00
 15/16 anonim ***** válasza:
Épp most hétvégén találkoztam ilyen pénisszel. Alig lehet észrevenni. Nincs vele semmi gond, nem undorító. Úgyhogy megnyugodhatsz. :)
2021. júl. 20. 01:26
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Utolsó, sikerült megnyugtatnod.:) remélem a legközelebbi lány aki látni fogja te leszel:)
2021. júl. 20. 01:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!